Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto dalej w tym tkwić?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam dylemat i czuje ze potrzebuje szczerej rady. Jestem z facetem 4 lata i od 2 lat psuje sie miedzy nami. Poznał inna kobiete i pisal do niej ze ja kocha. Ona odwzajemnila uczucie, ale partner caly czas zapewnia ze kocha mnie i to ze mna chce byc a ja mam wrazenie ze mowi tak zebym tylko z nim byla (dla wygody) a i tak potajemnie kontaktuje sie z ta kobieta. Ona wie ze jestesmy razem a mimo to ostatnio widzialam malo znaczace sms od niej. I do tego jeszcze jakis numer do niego pisal ze nie dziwnie sie ze ona sie w Tobie zakochala ze fajny facet jest i ta osoba spod tego numeru przepraszala za buziaczki i przytulanie. Moj facet wtedy nie wrocil na noc bo byl na imprezie. Chcial sobie wypic... Chce odejsc ale on mi nie pozwala, mowi ze bedzie dobrze ze juz nie bedzie pil i tak sie zachowywal itp.... Ciagle cos obiecuje.. Nie wiem czy odejsc potajemnie czy uwierzyc po raz kolejny... Boje sie ze go zranie i zycie mi to odda. Prosze o porade...

Gość gość
odejść. Nie dyskutować. Ten facet nie zmieni się dla Ciebie. To się nigdy nie skończy. Szkoda Twojego życia. A tak przy okazji - jakie on ma profity z bycia z Tobą? skoro tamta kocha i on ją kocha to z jakiego powodu zdecydował zostać z Tobą?

Gość gość
Sponsorujesz go?

Gość gość
Sama nie wiem co on ma w glowie... Po co mnie trzyma przy sobie. Moze po prosty dla wygody tak mu łatwiej, jak ktos zrobi mu cos do jedzenia, posprzata itp. Ciagle to samo, mam wrazenie ze jak odejde to poczuje ulge ze sie z tego uwolnilam. Czyli jak odejde bez slowa to go nie zranie specjalnie? Boje sie o karme...

Gość gość
Zawsze jak odeszlam to nie dawal mi spokoju a potem znowu bylo to samo.

Gość gość
karma nie istnieje a ty jestes wykorzystywana, odejdż i się w koncu szanuj

Gość gość
I do tego pod ten numer napisal ze ja sie pakuje i beke z tego mial gdzie ja w tym momencie siedzialam obok i o niczym nie wiedzialam...

Gość gość
Glupim? Czyli?

Gość gość
Czyli taka idiotka jak ty!!!