Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaŻonaElona

Co dzisiaj zjedliście? Co dzisiaj piliście?

Polecane posty

Gość PrzyszłaŻonaElona

Elonik na przykład spożył kilka dietetycznych Coli kofeiny. Jest to stały skład jego diety, który pozwala mu utrzymywać maksimum możliwości umysłowych na stałym poziomie przez cały dzień. Spożywa około sześciu puszek takich napojów + dwie kawy. Wcześniej pił Colę kofeinową, ale po problemach zdrowotnych, jakie wystąpiły u niego z tytułu przyjmowania takiej ilości kofeiny, zamienił je na bezkofeinowe odpowiedniki :) A Wy? Co dzisiaj zjedliście i piliście?

Gość PrzyszłaŻonaElona
* bez kofeiny! Ucięło mi "bez" :( * składnik a nie skład

Gość gość
kanapki - pomidor pietruszka cebula majonez herbata, kawa koniec

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś kanapki - pomidor pietruszka cebula majonez herbata, kawa koniec X Skromnie w sumie, ale dobrze, że podobnie jak Elon dostarczasz kofeinę i pobudzasz do pracy komórki mózgowe xDD

Gość PrzyszłaŻonaElona
Ja też piję kawę, żeby chociaż jednym punktem IQ skoczyć do IQ mojego przyszłego męża :( Cholera :( Lepiej inwestować w siebie, może na wygląd poleci xD

Gość gość
Takie ilości kofeiny? On bogaty, więc jemu wolno i nie jest patologią żłopiącą kawę. Ach, ta hipokryzja.

Gość gość
Ja: 2 kubki zielonej herbaty; 2 kubki ziółek na trawienie; 1 kubek kawy z żołędzi z mlekiem 2 %, 1 szklanka swieżo wycisnietego soku z zielonych warzyw, 0,58 litra wody źródlanej niegazowanej Elonka brak.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Takie ilości kofeiny? On bogaty, więc jemu wolno i nie jest patologią żłopiącą kawę. Ach, ta hipokryzja. X Czemu patologia ma żłopać kawę? Przeciwnie chyba? Z patologią to mi się kebsy kojarzą xD Czy jakiś inny fast food. Zresztą to nieistotne, bo w sumie masz rację. Kto bogatemu zabroni xD

Gość gość
23:51 WIECZORNO XDDDD

Gość PrzyszłaŻonaElona
ość dziś Ja: 2 kubki zielonej herbaty; 2 kubki ziółek na trawienie; 1 kubek kawy z żołędzi z mlekiem 2 %, 1 szklanka swieżo wycisnietego soku z zielonych warzyw, 0,58 litra wody źródlanej niegazowanej Elonka brak. X Dieta oczyszczająca? Nie chciałaś poczekać do marca? Ludzie zwykle na wiosnę ;) Trzymam kciuki, świetnie Ci idzie :) Podziwiam :) Jeszcze dodaj Elona i ćwiczenia fizyczne xD i będzie idealnie ;)

Gość gość
PrzyszłaŻonaElona wczoraj Wole być czysta zawczasu. Nie wiadomo kiedy spotkam "jakiegoś" Elonka :)

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś PrzyszłaŻonaElona wczoraj Wole być czysta zawczasu. Nie wiadomo kiedy spotkam "jakiegoś" Elonka usmiech.gif X Ano, to wiadomo :D

Gość gość
Spotkasz JElonka.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Spotkasz JElonka. X Chcę Elonika :( Tu wszystko jest możliwe. Jakaś inna chce zostać nałożnicą Trampka, a ja chcę Elonika xDD Forum wizjonerów xDD Chyba trzeba nick zaciemnić bo mi się nie chce wklepywać od nowa :( P S Który bardziej osiągalny twoim zdaniem xD?

Gość gość
To nie ty byłaś amatorka Donalda? No patrz. Sądząc po twoim upodobaniu do kwestii molestowania obstawiam Trumpa.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś To nie ty byłaś amatorka Donalda? No patrz. Sądząc po twoim upodobaniu do kwestii molestowania obstawiam Trumpa. X Bardzo chcesz się ze mną spotkać chyba :) Niestety na moich warunkach. Idź do drugiego tematu. Masz tam tłusty kąsek do wyciągania nadto dalekosiężnych wniosków w postac***ewnego cytatu :D

Gość gość
lochorno już niewyżyta xdd czekałem xdd z tobą coś nie tak

Gość gość
Wiem, że czekałoś. Dlatego udzielam się w temacie szczékette. Chyba nie sądzisz, że aż tak tępą jestem. Sądzisz? No dobra wiem.

Gość gość
gość dziś Wiem, że czekałoś. Dlatego udzielam się w temacie szczékette. Chyba nie sądzisz, że aż tak tępą jestem. Sądzisz? No dobra wiem. X Ktoś tak jechał po tobie w domu i cię gnębił? Czy jej czegoś zazdrościsz?

Gość gość
W moim domu nikt nikomu do łazienki nie zagląda bez pozwolenia ani nikt dorosłych corek bo d****h nie klepie. W moim domu wszyscy po sobie jeździmy bo lubimy ostre wymiany zdań. A że każdy jest z innej parafii to bywa ostro. O za to właśnie kocham moją rodzinę. Żadne członek nie potrzebował żadnej terapii, zarówno rodzinnej jak i indywidualnej. Docen tę chwilę szczerośc i zastanów się na drugi raz zanim zapytasz czy czegoś ci zazdroszczę.

Gość gość
Hahahha xD najgłupsze co w życiu słyszałem. Nie ma czegoś takiego jak maximum zdolności umysłowej. Co więcej, po ty colach lite i kawah to ten cały elonik może co najwyżej sraczki dostać. Nawet zbędnego miumum nie osiągnie. Przestańcie, proszę was.

Gość gość
gość dziś W moim domu nikt nikomu do łazienki nie zagląda bez pozwolenia ani nikt dorosłych corek bo d****h nie klepie. W moim domu wszyscy po sobie jeździmy bo lubimy ostre wymiany zdań. A że każdy jest z innej parafii to bywa ostro. O za to właśnie kocham moją rodzinę. Żadne członek nie potrzebował żadnej terapii, zarówno rodzinnej jak i indywidualnej. Docen tę chwilę szczerośc i zastanów się na drugi raz zanim zapytasz czy czegoś ci zazdroszczę. X Ty potrzebujesz terapii XD Jesteś najlepszym dowodem na patologię twoich starych.

Gość gość
Życzę Ci zatem byś stworzył w przyszłości podobną patologie do mojej. Powodzenia.

Gość gość
gość dziś W moim domu nikt nikomu do łazienki nie zagląda bez pozwolenia ani nikt dorosłych corek bo d****h nie klepie. W moim domu wszyscy po sobie jeździmy bo lubimy ostre wymiany zdań. A że każdy jest z innej parafii to bywa ostro. O za to właśnie kocham moją rodzinę. Żadne członek nie potrzebował żadnej terapii, zarówno rodzinnej jak i indywidualnej. Docen tę chwilę szczerośc i zastanów się na drugi raz zanim zapytasz czy czegoś ci zazdroszczę. X W twoim domu coś poszło nie tak, skoro w twojej chorejgłowie roją się pedofilskie fantazje włącznie ze skakaniem własnemu ojcu po penisie. Tatuś za długo mył? Cytuję przy tym twoje wielokroć powtarzane fantazje na mój temat, to nie moje słowa. Mi pomówienia o pedofilie niepotrzebne :) Poza tym nie wiem, jakim bezwartościowym s**tem musiałabym być, by próbować kogoś zniszczyć tego typu argumentami. Cóż. To zapewne domena takich ludzi jak wy. Przykro mi tak wypowiadać się o twoich rodzicach, ale niestety, jeśli wychowali córkę, która wolne chwile wypełnia sobie stalkingiem na przemian z wmawianiem komuś pedofilii, to świadczy to o nich jak najgorzej. Patologia. Tym razem bez podpisu, bo i temat niewesoły. Wiedz, że czyjaś krzywda do ciebie wróci i to nie tylko w sądzie (choć to też). Przemyśl lepiej kwestię tej terapii rodzinnej. Nie chcę cię widzieć więcej w moich tematach.

Gość gość
gość dziś Życzę Ci zatem byś stworzył w przyszłości podobną patologie do mojej. Powodzenia. X to bym cię musiał molestować Wieczorno. Normalny człowiek nie wmawia komuś kazirodczych gwałtów XD (ja pjerdolę) i nie traktuje takiego czegoś jako argument przeciwko komuś XDD Masz coś ze łbem. Idźcie na terapię bo skads to chyba jest. jak wypłyną twoje dane to się twoi rodzice dowiedzą.

Gość PrzyszłaŻonaElona
Gościu z 00:47 W tym nie musisz mi pomagać - tego możesz być pewien, że jej rodzice i nie tylko się dowiedzą o molestatorsko-stalkerskim hobby córeczki :) Chyba jednak pora na terapię 🖐️

Gość gość
Nie obchodzą mnie twojej życzenia. Do mnie wróci, tak jak i do ciebie. Jeśli nie masz sobie niczego do zarzucenia to naprawdę gratuluję albo narcyzmu razy 100 albo współczuję choroby psychicznej która zakłada ci klapie na oczy i możliwości realnej oceny swojego perfidnego postępowania. Jeśli zaś chodzi o twoje relacje rodzinne bazuje na twoich własnych słowach szeroko dostępnych w internecie (myślenie nie boli) a ty tworzysz swoje chore teorie o moim ojcu jedynie na podstawie swoich urojen i po to żeby mi dopiero. Tym się różnimy. Tak jak napisałam na poczatku nie interesują mnie twoje życzenia ale tym razem spełnienie twoje zadanie. Wychodzę.

Gość gość
gość dziś Nie obchodzą mnie twojej życzenia. Do mnie wróci, tak jak i do ciebie. Jeśli nie masz sobie niczego do zarzucenia to naprawdę gratuluję albo narcyzmu razy 100 albo współczuję choroby psychicznej która zakłada ci klapie na oczy i możliwości realnej oceny swojego perfidnego postępowania. Jeśli zaś chodzi o twoje relacje rodzinne bazuje na twoich własnych słowach szeroko dostępnych w internecie (myślenie nie boli) a ty tworzysz swoje chore teorie o moim ojcu jedynie na podstawie swoich urojen i po to żeby mi dopiero. Tym się różnimy. Tak jak napisałam na poczatku nie interesują mnie twoje życzenia ale tym razem spełnienie twoje zadanie. Wychodzę. X Ale czy ty masz łeb Wieczorna XD? Już nawet nie biega o to że nawet nie wiesz czy to jej post, bo analogicznych nicków znalazłaś pińcet XD W poście nie było mowy o molestowaniu. Jeśli brak zamka w łazience (eee 50% polskich mieszkań?) czy klepnięcie w żartach siostry czy córki w tyłek to dla ciebie molestowanie, to pozdrawiamy histeryczkę XD hehe a ty ją kazdemu zarzucasz XD Musiałaś mieć jakieś złe doświadczenia że tak ci się kojarzy. Po drugie ty ją prześladujesz o wszystko i wmawiałaś jej ojcu gwałty pedofilskie, a nie żadne molestowania.A za takie pomówienia to jest kryminał i dobrze o tym wiesz

Gość gość
Dokładnie. Pomijając fakt, że mogę w bardzo prosty sposób to udowodnić u stosownego lekarza :) (niektórzy się szanują) i spotkam się w tym celu z tą panią w sądzie, to NORMALNY, nieskrzywiony człowiek, jakby nawet rzeczywiście zetknął się z taką sytuacją, to by milczał, a nie jarał się tym i prześladował domniemaną "ofiarę" takimi tekstami. To domena psycholi 🖐️ Nie podpisuję, bo nie będę mieszać znanej osoby do takich brudów.

Gość gość
gość dziś Nie obchodzą mnie twojej życzenia. Do mnie wróci, tak jak i do ciebie. Jeśli nie masz sobie niczego do zarzucenia to naprawdę gratuluję albo narcyzmu razy 100 albo współczuję choroby psychicznej która zakłada ci klapie na oczy i możliwości realnej oceny swojego perfidnego postępowania. Jeśli zaś chodzi o twoje relacje rodzinne bazuje na twoich własnych słowach szeroko dostępnych w internecie (myślenie nie boli) a ty tworzysz swoje chore teorie o moim ojcu jedynie na podstawie swoich urojen i po to żeby mi dopiero. Tym się różnimy. Tak jak napisałam na poczatku nie interesują mnie twoje życzenia ale tym razem spełnienie twoje zadanie. Wychodzę. X Podobnie mnie nie interesują Twoje pobożne przekonania o rzekomej normalności Twojej rodziny. Które utrzymujesz pomimo tego, że wykazujesz ciągoty pedofilskie (szczegółowe opisy stosunków z dzieckiem) i pomawiasz moją rodzinę o tego typu brudy. A dodatkowo miesiącami prześladujesz mnie w aż tak perfidny i chory sposób. Jesteś ewenementem w skali sieci. Najgorsze śmieci i patologia nie wypisują tego, co ty wypisujesz. Pozostawiasz po sobie ten syf w całym internecie i na wszystkich forach, pogarszając tylko swoją sytuację. Jedyne słowa jakie powiedziałam o Twoim ojcu ( po stosie gnoju, jaki wylałaś na mnie i mojego Tatę), bazowały na Twoich własnych słowach, jakoby Twój ojciec uważał WSZYSTKIE organy prawa za złodziei - no niestety. Taki tekst, jeśli nie należy do schizofrenika, to do nieudacznika. Chyba, że go udowodni. To szacuneczek. Powodzenia. Nieźle się mnożą paragrafy na tę twoją rodzinkę. Sporo macie do udowodnienia. Mojemu ojcu będziesz udowadniać gwałty xDD, a wszystkim organom prawa oszustwo xDD Najlepsze jest to, że dopuszczając się stalkingu i pomówień pedofilskich, to MNIE sugerujesz chorobę psychiczną :D 🖐️ Do zobaczenia...