Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykałam sie z patologicznmy facetem?

Polecane posty

Gość gość

Jak byliśmy na nocy muzeów to był jakiś obraz gdzie było mnóstwo elementów w tym penis i on mi do ucha rzekł "penis, penis" To całkowicie mi zepsuło nastrój, chciał chyba przetestowac czy będę sie ślinić na dzwięk tego słowa czy co? Szkoda, bo wczesniej było nawet fajnie jak ogladaliśmy rózne dzieła, wdawał sie w rozmowy z osobami z obsługi na temat tychże okazów i zadawał pytania na ich temat. no i kolejna słaba rzecz na tym wydarzeniu minął tez swoją byłą i mi powiedział, ze dawno jej nie widział i podejrzewam, że wiedział, że ona tam bedzie, bo na fb pewnie widział, że sie zapisała na wydarzenie (on tak robi) no ale nie mam pewności. Kolejna rzecz, na 90% spotkań pił piwo lub wino. Raz bez ostrzeżenia złapał mnie miedzy nogami (grab them by the pussy jak Trump). Zauważyłam też, że jak wprowadziała się do niego wspóllokatorka to zaczął ją zabierac w podobne miejsca, tez np na przejazdżkę rowerem tak jak mnie, na kabarety, choc tłumaczyłam sobie to tym, że jest taki przyjazny i otwarty, no bo rzeczywiście on jest otwarty i ma bardzo dużo "kumpeli". Po czasie się okazało (jak już przestaliśmy sie spotykać) że u nich po alkoholu "do nie takich rzeczy dochodziło" to jego słowa, dodatkowo cały czas palił, niby ze stresu, tak go moje piekno stresowało huehue:D Jak byłam z nim na koncercie to nie wiedziałam, ze tam też baędą jego znajomi (w ogóle mnie nie uprzedził) i przymilał sie do swojej znajomej i zaproponował jej przejażdżkę rowerem 0_0 a ja siedziałam OBOK Aż mi sie nie chce wymieniać. dobrze zrobiłam, ze już sie z nim nie spotykam? W teorii wiem, ze on był straszny, ale uczucia i emocje swoją drogą...

A po co Ci taki facet, który inne traktuje tak jak tylko Ciebie powinien? I który Cie łapie między nogami, przecież to upokarzające.. Masz sie czuć ze swoim facetem wyjątkowa i przede wszstkim ma być godny zaufania.

Gość gość
No dokładnie, on chyba chciał wzbudzić moją zazdrosć, ale to takie dziecinne. Pytał parę razy czy jestem zazdrosna ... co za dzieciak

Gość gość
up

Myślę, że po prostu ma duży problem ze sobą, chce wiedzieć, że podoba sie wielu kobietom i wiele może "mieć" kiedy chce. Daj sobie spokój. Naprawdę nie masz czego żałować :)

Gość gość
Dzięki:)