Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu on nie chce sie przyznac ze sie zakochal?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez to widac i kazdy mi to mowi,a on idzie w zaparte ze nawet mu sie nie podobam,a widac ze jest cos wiecej z jego strony .

Gość gość
pewnie dlatego, że nie jest zakochany. Najwyżej mu się podobasz, ale nie jest zainteresowany

Gość gość
Za duzo zaangazowania z jego strony zebym mogla pomyslec ze to tylko podobanie sie

Gość gość
Oklaskôw nie potrzebuje.

Gość gość
Może ,,angażuje sie", stara sie żeby Cie zaliczyc. Nie wiesz jakie cyrki potrafią odstawiac faceci dla seksu, powiedzą wszystko co kobieta chce usłyszeć i będą udawać wielce zakochanych

Gość gość
Tu możemy bič brawo i plotkować, tyle gadania, jak to było co, uuuuu fajnie muszę powiedzieč, ale wiesz, no....

Gość gość
gdyby był zaangażowany to nie szedłby w zaparte, ze nie jest, zwłaszcza jak ty "odwzajemniasz" uczucia

Gość gość
Całe wasze życie obgadywać innych :)

Gość gość
Ja wiem ze faceci potrafia odstawiac cyrki ale on ani sie nie dobiera, ani nic. Szuka kontaktu i glownie gadamy.Robi mi prezenty, w srodku nocy przychodzi pod dom i chce zebym wyszla zeby pogadac albo sie przytulic bo za dnia pracuje do pozna. Bardzo sie poswieca dla mnie, pomaga bez proszenia a w jaka panike wpadl jak chcialam zerwac z nim kontakt... No i caly czas powtarza ze mam byc spokojna ze traktuje mnie jak przyjaciolke i bliska osobe a nie potencjalna dziewczyne. Inni mowia ze wyglada na zakochanego, do kogos ponoc powiedzial,ze sie zakochal ale gdy podpytuje to wypiera sie.

Gość gość
Nie miałam bolca wczoraj ale on jest męski ;)

Gość gość
Bo najwyraźniej tak cię traktuje i nie chce nic więcej

Gość gość
Pewnie mu głupio bo nie widzi odzwierciedlenia swoich uczuć w twoim zachowaniu. Może okaż mu więcej to się odważy:))

"Każdy" może tak mówić ale póki on nie wykaże zainteresowania, to raczej znaczy, że nie jest zainteresowany...