Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna mowic do teściowej Mamo to chore ?

Polecane posty

Gość gość
Nie, to nie jest chore, taka jest tradycja , choć nie każdemu musi się ona podobać i nie każdy jej ulega. Niech każdy mówi jak chce. Choć mówienie po imieniu to dla mnie przesada, zwłaszcza wtedy kiedy różnica wiekowa jest ponad pokoleniowa.

Gość gość
gość dziś Czesciowo masz racje :). Ale, nie mam niestety jak isc na silke bo zdycham w domu, grypa mnie rozlozyla na lopatki, smarcze sie, kaszle, lzawie, goraczka, spac nie moge. I ten jeden raz chcialam byc tak uparta zeby wymusic na kims te odpowiedz, ale kijem wisly nie zawrocisz. Milych cwiczen.

Gość gość
gość dziś Problem w tym ze nie da sie tak zeby kazdy mowil jak chce, bo inaczej moze chciec tesciowa a inaczej synowa i wtedy jest konflikt, niesnaski.

Gość gość
Bądz miła dla innych to ci się odwzajemnią ale nie powiem, w tej grypie to masz VERWĘ do walki,nie jest tak zle z tobą, ja przy grypie to o Bożym świecie nie widziałam a komp był wyłaczony prawie tydzień.

Gość gość
Czy wy nie macie co robić, nie szkoda wam czasu na p********ie o niczym? Troll założył głupi temat a wy sie podniecacie.

Gość gość
Moja teściowa urodziła jak miała 16 lat, ja jestem 10 lat starszy od mojej żony a 6 lat młodszy od teściowej i mam jej mówić mamo :)

Gość gość
20 i 36 lat ja 30 idziemy do klubu to jak bym z dwiema siostrami szedł bo teściową wygląda mlodo