Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Pracy w Policji teraz jest szansa się dostać poradźcie coś

Polecane posty

Gość gość

Kończę studia Prawo. I sytuacja na rynku prawniczym jest cięzka albo się uczysz za grosze do 30 stki albo szukasz niszy w zawodzie albo się przekwalfikujesz. Ja chcę iść do pracy Policja to jedna z opcji. Czy widzie sens tam iść. Kwestia dostania się na dzien dzisiejszy jest bezproblemowa w kraju brakuje polcijantów

Gość gość
Testy psychologiczne sa trudne. ja jako przyszly psycholog bym ich nie zdala. Teraz maja straszny nacisk na kwalifikacje, wiec pierwszy lepszy Janusz sie tam nie dostanie. Kumpel zeby nie zostac wyrzucony z policji musi minimum 4 razy w tygodniu chodzic na silownie, biegac po 15km co drugi dzien etc Nawet najmniejsza skolioza moze cie skreslic

Gość gość
Nigdy nie chciałabym byc panią psiarska, nawet za miliony. Nigdy !

Gość gość
Bo za glupia jestes i nikt by cie z takim podejsciem nawet za miliony nie przyjal ;)

Gość gość
Praca pewna i placa tez. Jak masz okazje to podejmij sie tego :)

Gość gość
Jak ci władza nie odbije to czemu nie? Wczesniejsza emerytura zarobki niesą złe ,pudziesz do biura bedziesz pierdziec w stolek i romansować z oficerami:-P ,idz;-)

Gość gość
gość dziś Jak ci władza nie odbije to czemu nie? Wczesniejsza emerytura zarobki niesą złe ,pudziesz do biura bedziesz pierdziec w stolek i romansować z oficeramijezyk.gif ,idzoczko.gif x pojdziesz* :o

Gość gość
Do policji to podobno nie trzeba mieć nawet matury :)

Gość gość
Trzeba byc po AP ;) i do AP bez matury sie nie dostaniesz

Gość gość glupia jest autorka
Nie, nie jestem za głupia, tylko ty jestes głupia jesli chcesz byc policyjna Kurwa :) hahah wysokie wymagania do Policji hahaha :D chyba negatywna selekcja i potem bandyctwo pod płaszczykiem munduru. HWDP K****m

Gość gość
Znam paru i maja niezłe naj****e we łbach ;) biją zony, zwykli psychole. Tutaj nawet sa Takie watki byłych zon..

Gość gość
Ja jestem na filologii, a nie na AP. Także daruj sobie takie teksty, bo cwana to ty jestes tylko przez internet. A w konfrontacji z policja to juz JP tylko na 80% bo troche sie boje ;)

Gość gość
To po co poszłaś na to prawo? :O idz za ciosem, pare lat posuchy i będziesz obsługiwała firmy i super zycie :) a w palkach? Mało kto sie nadaje tak w 100, taka przykra prawda. Nie chciałabym po 5 latach takich ciężkich studiów potem 3 lata byc chodnikiem, nim mnie przeniosą wyżej...

Gość gość
Szczerze? Jak widze policje, to wtedy wlasnie czuje sie niekomfortowo i zle:O ale to jest związane z bardzo osobista sprawa (aktualnie czekamy na sprawę w sadzie przeciwko funkcjonariuszom), Wicej pisać nie chce i nie będę. Rob jak chcesz. Wiec istnieje tez "dobry glina", ale tych złych z wypranymi mózgami jest wiecej. Poza tym - wiesz jak mała liczba policjantów potrafi przeprowadzić np pierwsza pomoc? Stoją nad poszkodowanym i czekają na karetkę (opowiesci ratowników); mLna by wymieniać...

Gość gość
Tak gadacie na policjantów to chyba ja mam szczescie, ze trafilam na normalnego faceta z policji, a jak prosilam ich o interwencje w sprawie nekania w internecie to nie mieli zadnego problemu z uchwyceniem tego cwaniaka.

Gość gość
Schodzę z tematu, bo budzi we mnie zbyt wiele emocji...moze moje pierwsze wpisy nie były zbyt kulturalne, Ale twoj tekst, ze cwana jestem w necie i jp na 80% bo troche sie Boje..hm chyba sie nadajesz do rażenia paralizatorem;) nie Pozdrawiam.

Gość gość
80% interwencji konczy sie na rozmowach, wyartykuowaniem paru paragrafow i pouczeniu. Paralizatora to sie uzywa w przypadkach krytycznych ;)

Gość gość
najpierw się dostań a nie najpierw zaczynasz dywagacje nad sensem pracy w policji do której jest duża szansa że się nie dostaniesz