Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takiej relacji

Polecane posty

Gość gość

Tak wg was bo nie wiem sama co mam myśleć. Otóż sprawa wygląda tak, że jestem w trakcie rozwodu i nawiązałam relacje z kolegą mojego jeszcze męża. Kolega przedstawia się jako wieczny singiel, który posuwa wszystko co na drzewo nie ucieknie ale jak przyszło co do czego to okazało się że dawno nic nie miał. Kiedyś wprost zachęcał mnie do seksu teraz nic z tych rzeczy. Dzwoni do mnie, piszę, deklaruje pomoc i opowiada mi o wszystkim co robi mój mąż. Wczoraj o dziwo zaprosił mnie do kina a ma do mnie ponad 100 km. Czy sądzicie że jest coś na rzeczy. Nie ukrywam że on bardzo mi się podoba. Wszystko fajnie tylko on cały czas uważa że wrócę do męża.

Gość gość
Nie po to się odchodzi od męża by do niego wracać, nie odchodzi z powodu kaprysu a poważnych problemów.

Gość gość
Moim zdaniem to coś więcej.

Gość gość
Moim zdaniem koles chce Cie oczarowac i uspic Twoja czujnosc. Po zblizeniu zrobi kilka zdjec i Twoj maz ma gotowy material rozwodowy. Fanfary poprosze. Zainteresuj sie nim po rozwodzie. Serce bedzie szalalo, ale Ty bedziesz miala czysta sytuacje. Nie daj sie wykorzystac.

Gość gość
Gowniane provo.