Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja opinia na temat pracy podsumowanie

Polecane posty

Gość gość

Nie byłem zły jakiś uważam ze dobry w pakowaniu książek miałem drugi wynik zdeklasowalem faworyzowanych chłopaków może to wina komputera ? Ostatnio w murach bilem rekordy swoich zdolności mimo lekkiego fajtlapstwa to szło mi dobrze bardzo a i tak wynik miałem tragiczny , teraz na wykładaniu towaru bilem rekordy tez swojej pracy na pewno byłem bardzo wydolnościowy i ładnie robiłem daszki pierwszy dzień szkolenia tragiczny ktoś na mnie naskarzyl i mnie sprawdzali mam żal do pracodawców ze zatrudniają takie miernoty i oszustów a mnie skreślili kładę się bo musze załatwiać jutro sprawy

Gość gość111uyt
Może to już mój koniec

Gość Aniaklklklk
Biłeś nie tylko rekordy ale i konia przystojniaku.

Gość sram takim do ryja
durny idiota, po hooj te rekordy bijesz tępaku?

Gość gość
Ten człowiek powinien mieć moja wydajność i miej błędów i ułożenie ładniejsze niż ja skoro chce tam pracować tak powinni być mam nadzieje ze to nie pan kordynator który stoi ciągle z telefonem i był gorszy ode mnie albo sobie rozmawiał dziwie się ze temu człowiekowi tak nie głupio dyskutować z nimi i tam pracować ja bym go zwolnil

Gość gość
Zresztą kij wie co chcieli od moich daszkow itp , segregowalem zostawiłem miejsce to chcieli wysunąć to wysunąlem ale lepiej z***bac całe wolne miejsce napchac szkła niech leci na głowę i sprawdza czy coś wejdzie jeszcze po 5 h mojej pracy każdy błąd sprawdzany

Gość gość
Zresztą tam j***c zobaczymy co przyniesie jutro też nie było to dla klientow ja się już kładę k***y j****e , te sprzedawczyni tez śmiała się a groszy wydać nie ma ze jej zostawiłem nie wiem j***c wszędzie wymagają patrzenia głęboko w oczy k***y

Gość gość
Jeszcze dostałem zakaz wstępu na carfour bo "źle pracowalem " żal .pl a co to ma wspólnego z zakupami

Gość gość
Idę spać jutro chce nowa prace jakaś i inne rzeczy szybka kasę tez kurka mac j****e życie i 1.5 tys na okuliste i prawko to moja próba będzie i chuj nie wiem gdzie będę robić

Gość gość
Idiotów wyleciałem bo biles rekordy, wszyscy mówią pracodawcy że się nie da więcej niż 100szt na dniówkę i pracodawca taka ustala normę, wszyscy są zadowoleni bo te 100szt na laicie zrobią nie muszą nawpieprzać, a tu przychodzi kmiot który w pierwszy dzień robi 200!!! Trzeba go usunąć bo po tygodniu normą będzie 200 a kasa ta sama.