Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bliźniacze dusze powinny być małżeństwem?

Polecane posty

Gość gość

Czy bliźniacze dusze powinny być małżeństwem?

Gość gość
Na ogół nie są bo zazwyczaj więcej je odpycha niż przyciąga.

Gość gość
Bliźniacze dusze bardzo rzadko dążą do bycia małżeństwem. To jest relacja na poziomie dusz a nie fizyczności.

Gość gość
Bo ja wiem? Z wlasnego doswiadczenia widze, ze poki co z moim TF nie wyobrazam sobie zycia pod jednym dachem, zaden talerz by sie nie ostal, wszystkie bysmy wytlukli:) To jest relacja raczej nie z tej ziemi i nie warto probowac zamknac tego w ziemskie ramy typu umowa cywilnoprawna zwana malzenstwem. Chociaz niewykluczone, ze za iles tam lat zmienie zdanie i bedziemy nierozlaczni.

Gość gość
powtarzacie bzdury naiwniacy karmiac sie klamstwami kazdy czlowiek i dusza jest odrebnoscią

Gość gość
Ale może układ w przyjaźni byłby idealny?

Gość gość
Przyjaźń z "bliźniaczą duszą" zawsze jest idealna :)

Gość gość
A cóż to ta "bliźniacza dusza" wg ciebie? Bo jeżeli mówimy o ludziach, którzy są do siebie podobni, to nie. Albo się zanudzą ze sobą albo pozabijają w zależności od temperamentu

Gość gość
Goń się śmieciu, nie jestem twoją blznaczą dusza, jesteś zerem i nie pochlebiaj sobie, jesteś debilem, który nic nie rozumie, chcesz porzadkowac sobie kobietę i stlamsic, gnomie pedofilski i gerontofilu, i szmaciarzem w jednym, chcesz manipulować kobietami, do tego potrzebna ci zakompleksiona 8 zakłamaną idiotka, dla której doorny bogaty zboczeniec skończony w Warszawce jest szczytem prowincjonalnych marzeń, bo przewiezie samolotem i wywiezie za granicę.

Gość gość
9.04 nie dorastasz mi do pięt zboczeńcu, jesteś doornym snobem, tchórzem, manipulantem, zboczeńcem, egoista i hipokrytà. Bliźniaczej duszy poszukaj sobie na północy uzależniony od seksu dewiacie emocjonalny i psychopato.

Gość gość
9.08 to c.d. do 9.04 Z życzeniami karmy szybkiej od Eli dla Kubusia zboczonego i niedorozwinietgo emocjonalnie, społecznie, uczuciowo psychopaty. Wszyscy wiedzą, że to ty mnie dręczysz, doorna Gena zapatrzona w twoja kasę i wątpliwa sławę udaje, że nie wie.Dlaczego jesteś spalony w Warszawce? Bo drwią z ciebie, że nieosiagalna kobietę molestujesz w przez voodoo techniki bo inaczej byś nie miał szans i zlecasz to innym, podglądasz i z podglądów wstawiasz z nią filmiki w necie, zlecasz jej zabójstwo, bo mowie prawdę o tobie, choć sporo jeszcze nie powiedziałam. Myślisz, że madrzy ludzie o tym nie wiedzą? Nie mówią bo boją się ciebie psychopato, bo zlecasz tez spalenie domów, samochodów. O handlu narkotykami przez ciebie chyba nie wiedzą służby jeszcze czy wiedzą i ich opłacasz milczenie?

Gość gość
Bosze co Ty tu piszesz? Są tacy ludzie? Co to za człowiek? Lepiej nie pisz o nim tylko uciekaj od niego jak najdalej.

Gość gość
hahahahahahaha

Gość gość
Uciekaj? Niech śmieć ucieka ode mnie a nie ją od niego, ma lalkę voodoo moja, wiec nie mogę od niego uciec, ale mogę go zniszczyć, jak nie zostwi mnie w spokoju, probywał mnie zabić, utrudnić życie y mnie złamać, ale z marnym skutkiem.

Gość gość
Jak ma lalke to musisz zmienic nastawienie,jak chcesz wielkie zlo pokonac malym zlem? Pokonaj go dobrem :) Czuje ze i tak nie rozumiesz

Gość gość
Psychopaty dobrem się nie pokonasz, on pojmuje tylko przekaz silniejszych od niego, co do niezrozumienia : zboczeniec ma narzeczoną, niech sobie sprawi jej lalkę voodoo i gdy jej nie ma przy nim, niech bierze od niej"dobro", niech ona przez lalkę voodoo wyswiadcza mu "dobro", nie będzie musiał kraść od innych.

Gość gość
Masz obsesje na jego punkcie. Zycz mu dobrze i nie mysl o nim.