Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozpaczona zachowaniem męża! Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Na starcie napisze, że mój mąż bardzo za mną jest i nie jedno już razem przeszliśmy i bardzo się kochsmy. Staram mężem o dziecko i tak naprawdę głównie ja jestem w to zaangażowana.. badania wykazaly, że jestem praktycznie bezpłodna, ale lekarka dała cień nadziei i teraz wzięłam zastrzyki hormonalne po których trzeba się kochać bo może uda się zajść w ciążę.. rano pisałam mężowi, że bardzo źle się czuje po zastrzyku i boli mnie brzuch. Wróciłam do domu zrobiłam obiad tak na szybko bo fatalnie się czułam.. mąż wrócił dałam mu obiad i marudził, że dobrze wiem, że nie lubi szpinaku i mogłam zrobić coś innego.. jak go poprosiłam by mi pomógł posprzątać to ciągle "zaraz" więc sama zaczęłam ścierać kurze z komentarzem, że nie mam czasu czekać bo chce szybko odkurzyć by wreszcie odpocząć i się poklocilismy.. zrobiłam wszystko i padłam na łóżko w drugim pokoju i zasnęłam.. jak się obudziłam to było już po 23 poszłam się umyć i do łóżka. Gdy mąż przyszedł się również położyć myślałam, że dojdzie do zbliżenia bo przecież po to wzięłam ten zastrzyk! A on odwrócił się obrażony i poszedł spać :(:( po raz pierwszy mnie tak bardzo zawiódł a on jeszcze nie uważa, że zrobił coś źle :( co robić? Co mam mu powiedzieć że jednak zachował się niefajnie??

Gość gość
Zmeczony byl

Gość gość
Rany, jak wezmiesz zastrzyk, to juz nie sprzataj, nie scieraj kurzu "z komentarzem" czyli pretensjami, itp., tylko zrob/zamow kolacje jaka bardzo lubicie z lampka wina, pusc co tam lubicie (muzyke, film erotyczny) i do lozka. Maz tez czlowiek, moze sie obrazic. Mimo ze cierpisz, to robienie z siebie cerpietnicy nie zacheca to figli w lozku. Kto by sie chcial kochac z cierpietnica na hormonach? ;) Pozdrawiam cieplo. Powodzenia.