Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialny

Niedojrzałość w związku

Polecane posty

Gość Nieodpowiedzialny

Nie wiem z kim o tym pogadać wiec postanowiłem tutaj, mam nadzieje na pomoc. Cóż, od zawsze mialem problemy z odpowiedzialnością i myśleniem typu "teraz zabawa a problemy rozwiążą się same". Niczego nie traktowałem serio, pracy, związków, przyjaźni itd. Typowy życiowy rock and roll. Ostatnio poznałem dziewczynę dla której chce się zmienić lecz nie wiem czy jest sens. Czy mimo najszczerszych starań będzie w stanie mi uwierzyć że traktuję ją i nasza znajomość poważnie. Drogie Panie czy wy byłybyście w stanie uwierzyć w to ze facet sie zmienia? I czy można sie zmienić na stałe zabijając w sobie "złe cechy"?

Gość gość
Nieodpowiedzialny dziś Drogie Panie czy wy byłybyście w stanie uwierzyć w to ze facet sie zmienia? I czy można sie zmienić na stałe zabijając w sobie "złe cechy"? xx Uwierzyłabym, gdybym widziała po czynach. Jak najbardziej można pracować nad swoim charakterem i modyfikować go. Powodzenia.

Gość Nieodpowiedzialny
Nie ukrywam ze jest to trudnym zadaniem. Wierze ze się uda. P.s. Macie naprawdę zabawne tematy:D

Gość niedojrzaly
Ktoś jeszcze coś?

Gość gość
Ja bym nie uwierzyła w cudowna przemianę pod moim wpływem bo to by byli niemożliwe.

Gość gość
Jak chcesz to zrobić, to to zrobisz. Musisz byc wytrwały i konsekwentny. Ja dałam radę. Kiedyś imprezowałam i byłam bardzo nieodpowiedzialna. Teraz jestem przykładną żoną i matką. Każdy musi miec czas, zeby sie wyszumieć, tylko po to zeby niczego w życiu nie żałować. Tylko teraz zadaj sobie pytanie, czy to juz czas na Ciebie? Jak Ci sie nie uda w tym związku, to potraktuj to jako próbę generalną ;)

Gość Nieodpowiedzialny
Prawdę mówiąc to zdarzało sie ze od eks-dziewczyny wolałem spotkać sie z kumplami (nie jestem gejem!). Nie potrafiłem sobie odmówić flirtu z innymi, na nawet lubiłem to! Najpierw spojrzenie z uprzedzeniem a później uśmiech kobiety. I ta dziewczyna wie jaki byłem i mysle ze ten wizerunek mocno sie utrwalił w jej głowie i może myśleć ze ona tez jest w pewnym rodzaju obiektem ktorym karmie swoje chore ego.

Gość Nieodpowiedzialny
Tylko podgrzeje temat licząc jeszcze na jakąś odpowiedz

Gość gość
Ile masz lat? Część facetów jednak dojrzewa z wiekiem i się zmienia, choć też nie wszyscy. U kobiet to też jest różnie.

Gość Nieodpowiedzialny
25...