Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet nie moze tego zniesc,ze mam go w doopie ?

Polecane posty

Gość gość

Wie,ze mi sie nie podoba,nigdy nie robilam mu zadnych nadziei a on nie moze tego po prostu przebolec i jest chamski i zlosliwy. Co zrobic,zeby sie ode mnie wreszcie odp******il ? :(

Gość gość
Jakies rady ? Ktoras z was spotkala kiedys takiego kretyna na swej drodze ?

Gość gość
up

Gość gość
I smierdzisz.

Gość gość
Bo niestety większość facetów cierpi na przerost ego, miej go gdzieś i tyle.

Gość gość
Tylko on sobie np stoi gdzies ze swoimi kumplami i robi jakies zlosliwe uwagi pod moim adresem i sie chamsko smieja jak przechodze..mimo to olac ? Bo to sie juz robi irytujace :O

Gość paszenog
wiesz, jakiś czas temu uparłem się, dosłownie się uparłem aby spotykać się z kobietą , zapraszałem na imprezy i widziałem, jak się fantastycznie bawiła ale w świecie kobiet, dosłownie była duszą towarzystwa ale w świecie kobiet, nawet widziałem, jak całowała się z kobietami a mnie miała głęboko w zadzie , po kilku imprezach miałem świadomość, że spotykam się z lesbijką, która wspaniale imprezowała z kobietami i po pewnej imprezie, powiedziałem lesbijce DOŚĆ tych głupot, widzę co wyprawiasz a teraz pójdź do tej swojej ukochanej Gosi, którą całowałaś w vagine na moich oczach, mogę pomóc jako facet w sprawach technicznych ale nie będę PARAWANEM dla Twojej rodziny , nie będzie żadnego ślubu skoro wolisz kobiety i każdemu facetowi powiedz, że jesteś lesbijką aby nie marnowali cennego czasu !

Gość gość
Ale on wie,ze jest dla mnie kompletnym zerem,jakby mial klapki na oczach dalej swoje.Jak mozna sie tak oszukiwac ? :(

Gość gość
Caly wszedl masz pojemna d**eeee Myslalem ze co innego wkladasz tam Widze mylilem sie

Gość gość
Pojemna doope to ty musisz miec,skoro jak wiemy wolisz chlopcow ;) Pewnie juz ci bobki wypadaja :D

Gość gość
Widac jaka jestes pusta i ten zalosny temat Za ambitna to nie jestes Moze facet ma cie dawno gdzies Twoje wpisy nikogo nie interesuja wiec szoruj spac i nie pisz glupot kretynkoooo

Gość gość
Nie pisze sie w doopie tylko d***e Widac do szkoly sie nie chodzilo

Gość gość
Widac jaka jestes pusta i ten zalosny temat Za ambitna to nie jestes Moze facet ma cie dawno gdzies Twoje wpisy nikogo nie interesuja wiec szoruj spac i nie pisz glupot kretynkoooo x Jak ma w doopie jak odpisuje ;) A powinien mnie miec w doopie i problem jest w tym,ze wlasnie nie ma i mam dosyc jego docinkow i chamstwa.Chcialabym juz nie ogladac jego paskudnej mordy,ale on nie daje mi spokoju i TO mnie wk******.

Gość gość
gość dziś Nie pisze sie w doopie tylko d***e Widac do szkoly sie nie chodzilo x Napisalam doopie zeby nie bylo cenzury kretynko.Zbyt blyskotliwa to ty nie jestes.

Gość gość
Zmien lekarza ale leki odizolowany przypadek jestes dziecko drogie czas spać Chopak pozna inna a ciebie nikt nie bedzie chcial i tyle w temacie

Gość gość
Chopak pozna inna a ciebie nikt nie bedzie chcial i tyle w temacie x Niech sobie znajdzie inna,zycze mu wszystkiego najlepszego i moze wtedy przejdzie mu ta obsesja na moim punkcie :) A o chlopakow to sie nie martwie, adoratorow nie brakuje :) Pa..:) 😘

Gość gość
Bo ty nie czaisz są faceci tacy że jak się raz zakochają to nie odpuszczą znam takich kilku sam taki jestem noe odpuszcze aż się zdecyduje bo ma setki kolegów, po prostu jestesmy dizgonnie uparci i skoncentrowani na celu

Gość gość
Co mnie to obchodzi ? Ja go nie chce.

Gość gość
up