Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko odżyło we mnie na nowo

Polecane posty

Gość gość

Cześć. W przeszłości jakieś 3-4 lata temu spotykałem się, pisałem z dziewczyną, którą bardzo lubiłem. Znaliśmy się od dziecka, jej rodzice przyjaźnili się z moimi więc spędziliśmy dużo czasu razem nawet jako dzieci. Ona w pewnym czasie była zauroczona we mnie. Nie powiem była bardzo ładna i fajnie mi się z nią rozmawiało jednak dzieliła nas duża różnica wieku mianowicie 4 lata. Ja wtedy miałem siedemnaście za chwilę kończyłem osiemnastkę , była dla mnie gówniarą. 2 lata temu skończyłem szkołę. Nasz kontakt się urwał, ona się wyprowadziła do innego miasta w celu pójścia do szkoły. Kilka dni temu zaprosiła mnie na fb, a ja ją na snapie. Kiedy zobaczyłem jej teraźniejsze zdjęcia, to jak się uśmiecha, jak jeszcze bardziej wyładniała, stała się młodą kobietą rozbroiło mnie. Napisałem do niej zaczepkowo. Poczułem coś w rodzaju spokoju, zdystasowania do życia. Chciałem oglądać jej więcej zdjęć, pisałem o farmazonach aby tylko przedłużyć rozmowę. Poczułem się we właściwym miejscu. Najchętniej rzuciłbym wszystko, prace w Niemczech, obecną dziewczynę aby móc tylko się z nią spotkać. Z tego co wiem ona ma też już kogoś ale nie jest to nic poważnego. Wszystko we mnie odżyło, nie mogę wyrzucić jej z głowy. Cały czas o niej myśle, o jej uśmiechu, oczach, ciele, o tym jak cudownie byłoby się do niej przytulić. Przez te lata zdarzało mi się o niej pomyśleć ale nie aż tak intensywnie chociaż tęskniłem za nią. Jestem zakłopotany. Nie mam pojęcia co robić. Może ktoś umiałby mi pomóc?

Gość gość
Rzucić wszystko dla jakiejś kobiety z fantazji? Bez sensu.

Gość gość
Nie chciałbym jej stracić ponownie. Pomimo tego czasu ile ze sobą nie rozmawialiśmy czułem się jak dawniej, kiedy była mi bardzo bliska

Gość gość
Zwal se to ci przejdzie