Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydaje mi się, że on jest gejem..

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio pewien nowopoznany chłopak zaproponował mi spotkanie. Jest bardzo przystojny, ale niepokoi mnie fakt, że pomimo, że ma już swoje lata nigdy nie był w związku. Dodatkowo, gdy chodzi.. to tak jakby kręci biodrami, i mówi czasem w taki dziwny sposób (ale możliwe, że to tylko wada wymowy). Czy myślicie, że on może być gejem? Czy sposób chodzenia może być wyznacznikiem?

Gość gość
A moze, ze przez to, ze tak chodzi i mowi kazda inna myslala tak prosto i wiejsko jak ty, ze jest gejem i go olewaly, podczas gdy jest hetero?

Gość gość
No właśnie z tego co mi mówił to ma bardzo duże powodzenie, ale on podobno nigdy nie spotkał odpowiedniej... Jest naprawdę bardzo przystojny

Gość gość
Panowie o odmiennej orientacji seksualnej cechuje charakterystyczny sposób bycia na który składa się gestykulacja, mowa ciała, sposób mówienia, jest to tak osobliwe że nie można pomylić tego z niczym innym.

Gość gość
Nawet jeśli jest przystojny to nic nie znaczy, może traci przy blizszym poznaniu, np. jest nudny.

Gość gość
No tak, ale jeśli on to ukrywa? Poza tym są geje co przypominają hetero i nie mówią takim głosem i nie zachowują się jak kobieta. Głównie dla mnie dziwny jest ten sposób chodzenia, kręcenie biodrami

Gość gość
Może jest po operacji zmiany płci

Gość gość
Zapytaj go wprost czy jest gejem czy biseksualistą? Jak zapytaćl skąd taki pomysł To powiedz że wygląda na geja Ciekawe co ci odpowie.

Gość gość
Moja ciotka przez 5 lat spotykała się z chirurgiem,była pilotem wycieczek zagranicznych, jedynie się całowali nigdy nie doszło do czegoś bliższego twierdził że szanuje kobiety że mu na tym nie zależy że dopiero po ślubie jak się zdecydują itp gdy ciotka go w końcu po pięciu latach przycisła że czas coś zrobić z związkiem,to ze łzami w oczach wyznał że jest gejem... Ciotka przeszła załamanie nerwowe i psychiczne wyjechała na stałe do Stanów.To było 10 lat temu.

Gość gość
No mogę zapytac jakoś delikatnie, ale jeśli zaprzeczy to i tak mi to nic nie da...

Gość gość
No nie wiem skąd mam takie przeczucie... mi samej jest głupio... ale jedna nasza wspólna kolezanka też kiedyś po alkoholu powiedziała do niego "jestes gejem" on się zmieszal, ale wszyscy to zignorowali...

Gość gość
Domnie namnie tez czasem ktos snuje domysly a nigdy nie bylem pedziem i niemam takich ciągot ponoc tez ruszam biodrami :-D czasem mnie to w*****a ale jak idiotom wytlumaczyc ze kawaler kreconcy tylkiem nieswiadomie wcale niemusi byc zboczony,ten swiat i ludzie są chore:-P