Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak czytam o waszych malzenstwach i mi sie odechciewa

Polecane posty

Gość gość

wychodzi na to, że żona to: -osoba na ktorej grzbiecie lezy 100 procent prac domowych plus zajmowanie sie dziecmi, a maz i tak wypomni, że skoro ona nie pracuje to co robi caly dzien:o -maz wladca posiadacz pensji ma nieograniczone prawo bluzgac zone, bo ta nie zarabia

Gość gość
mm

Gość gość
Spokojnie, kafeteria to miejsce wylewania żalu, więc pisza głownie te nieszczęsliwe. Nie jest tak źle,

Gość gość
Na Kafeterie przychodza glownie ludzie ktorym sie nie udalo, ktorzy sa sfrustrowani, nieszczesliwi. Szczesliwi siedza na Fejsie i publikuja zdjecia z pieknym domem, wspanialymi dziecmi, z zagranicznych podrozy i imprez rodzinno-towarzyskich. Tu przychodza tez ludzie nienawidzacy siebie, innych oraz calego swiata, a przynajmniej kobiet, bo nigdy zadnej nie mieli,. Dlatego nie bierz sobie do serca tutejszych frustratow ;P

Gość gość
Autorko zniechęcaj sie, bo jest czego się obawiać

Gość gość
23:12 a ty co tutaj robisz ze swoim "szczęśliwym życiem"

Gość gość
Ja myślę że wbrew temu co się wmawia to faceci coś tam robią w tych domach i przy dzieciach, ale z tą pomocą to jak z pieniędzmi, nigdy za wiele, zawsze będzie mało, dlatego sie narzeka

Gość gość
Szczęśliwi na fejsie nie publikują życia prywatnego. Coś ci się pomieszalo. Tak robią ludzie zakompleksieni czyli nieszczęśliwi.

Gość gość
A ja mam cudownego męża który jest dla mnie partnerem i który ma takie same obowiązki a domu jak ja :) ja myślę że tu ja kafe babki trochę przesadzaja.

Gość gość
23:12 czyli z twoich wywodów wynika że jesteś jedną z tych sfrustrowanych kobiety. Ja mam szczęśliwe życie z mnóstwem wyjazdów zagranicznych i moich zdjęć niema na fejsie. Bez przesady...to jest tylko nasze nie potrzebuje żeby ktoś to oglądał. A na kafe lubię zaglądać w czasie pracy jak się nudzę ;)