Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba 1999

Moja dziewczyna nie bierze mnie ze sobą na imprezy

Polecane posty

Gość Kuba 1999

Witam. Nie będę dużo mówił jak wyglada sprawa dokładnie ponieważ musiałbym się rozpisywać na dziesiątki stron. Moja dziewczyna bardzo mnie kocha i ja ją tez. W przeszłości była straszna impreziarą i robiła różne głupoty, nawet będąc już ze mną w związku. Na szczęście od jakiegoś czasu jest już dobrze. Od ostatnich kilku tygodni zaczęła chodzić na 18. Najpierw poszła do swojego najlepszego przyjaciela Z którym miała dwuznaczne sytuacje sama ponieważ on nie zaprosił mnie ponieważ nie było miejsc "NIE BYŁO MIEJSC" XD. Kontynuując odwiózł ja inny przyjaciel w trakcie imprezy zadzwoniła do mnie i się pokłóciliśmy. (Ktoś nawalony powiedział jej nawalonej ze ja oczernialem i ona nawlaona w to uwierzyła ) Nawet zbytnio się nie starała żeby mnie tam wziąć. Kolejny raz nawet nie powiedziała mi ze idzie na imprezę tylko dzień przed oznajmiła w sposób jakby nigdy nic. Nawet się mnie o nic idę spytała. W tym tygodniu znowu idzie na imprezę w sobotę. Jest to 18 znajomego o której wiem już z miesiąc bo go kojarzę i doszly mnie słuchy. Ona nic... nawet się nie spytała. Przykro mi.. Ja zawsze ją brałem przynajmniej jeśli było to możliwe. A jeśli była to jakaś osoba z która miałem różne dziwne sytuacje jeśli nie z nią to Poprostu tam nie szedłem. Liczę na kilka dobrych porad.. Pozdrawiam drogich forumowiczów :)