Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało rzeczy dziwi mnie tak jak zdziwienie rodziców i nauczycieli

Polecane posty

Gość gość

tym co robią dzieci. Dziwią się i oburzają nawet niewinnymi wybrykami dzieci. A ja jeszcze dobrze pamiętam, jakie numery robili moi rówieśnicy w szkole. Z czego wynika ta amnezja? Może jak napatrzyli się na takiego małego bezbronnego robaka, to teraz nie mieści im się w głowie, że on rośnie i zaczyna próbować tego, czego kiedyś oni?

Gość gość
to zwyczajna pycha że oni są idealni i idealnie wychowują

Gość gość
Ale część z nich wręcz daje się nabierać na numery dzieciaków, jakby naprawdę nie byli świadomi

Gość gość
bo oni nie są świadomi albo dzieciak to geniusz manipulacji albo wynika to z nienawiści bądź urazu do własnego rodzica bo rodzic był be ja idealny źle mnie wychowywał więc się pokazuje różki ale jak już się jest dorosłym dalej się uważa siebie za ideał który wychowuje idealne dziecko a potem zonk jak dzieciak też rogi ma a jak to możliwe przecież idealnie było wychowywane :D

Gość gość
Jakie numery?

Gość gość
Rodziców i nauczycieli dziwią i oburzają nawet takie niewinne pierdoły jak to, że dzieciak na lekcji używa telefonu komórkowego. A co ma robić? Jest dzieciakiem czy świętą figurką Matki Boskiej Niepokalanej? No kaman!?

Gość gość
A wiecie co jest jeszcze ciekawe, że ja odczuwam jakąś dziką radość kiedy patrzę na to co robią dzieciaki i jak się na to oburzają ich rodzice :P :D Ktoś też tak ma? :P :D

Gość gość
Na lekcji nie powinno się używać. Gdybyś była nauczycielka i każdy dzieciak zamiast cię słuchać siedzialby z ryjem w telefonie to nie wiem czy by cie to tak cieszyło. To raczej przerażające.

Gość gość
gość dziś Jasne ale to trzeba dzieciakowi dać za to pałę z zachowania albo zrobić coś innego, żeby go oduczyć. Ale czym tu się dziwić i oburzać, że dzieciakom przychodzą do głów takie pomysły? Toż to normalka ;)

Gość gość
Jakos tak jest, ze u siebie sie nie widzi pewnych rzeczy, tylko u innych. Jak bylam w liceum to na jakiejs imprezie pani burmistrzowa sie strasznie oburzyla, ze z kolezankami pijemy piwo, bo jej corka taka nie jest:) Rok pozniej na swojej studniowce jej coreczka dala sie nagrac, jak w kiblu robi laske koledze, i filmik trafil do sieci.

Gość gość
Nie wiem. Od wychowywania normalnych dzieci są rodzice. Jeśli tego nie umieją robić to nauczyciel powinien jedynie konsekwencje wyciągać. Smieszniejsze jest oburzenie na nauczyciela matek brajanow gdy jest on ewidentnie debilem.

Gość gość
gość dziś Phi! Robienie laski to przecież pikuś przy piciu piwa, czyż nie? :D

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że Brajan to teraz popularne imię wśród dzieciaków? Takie amerykańskie, że niby co to nie on? :P :D

Gość gość
up

Gość gość
14:30 Nie znam żadnego.

Gość gość
Dla czego zakazuje się używania telefonów na lekcjach? Nie rozumiem tego, to jest głupie. Wpółczesny telefon jest narzędziem które prawie cały czas mamy ze sobą i lekcje powinny być prowadzone tak by używanie telefonów było pomocne, należy też szkolić dzieci w posługiwaniu się nimi.