Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiona155

Terapia uzależnienie

Polecane posty

Gość Fiona155

Palę marihuanę od 15 roku życia, zaczęłam w liceum, wydawało mi się, że tylko sporadycznie od czasu do czasu z koleżankami, bo to takie fajne i wyluzowane. Potem coraz częściej, gdy zmęczona, gdy dużo nauki, gdy nie wyszło z chłopakiem. Zapalisz i zapominasz. Myślałam, że to tylko tymczasowo i nie ma problemu z zerwaniem. Rzeczywistość okazała się brutalna. Musiałam w końcu przyznać sie przed sama sobą, że potrzebuje pomocy bo sama nie dam rady. Proszę dajcie jakieś namiary, mieszkam niedaleko Gdańska

Gość Bohem
Skorzystaj z psychologa, psychiatry dr. Sowińskiego, który przyjmuje w twojej okolicy w Rumi . Ten lekarz cieszy się bardzo dobrą opinią. Mi pomógł nie tylko farmakologicznie, ale przede wszystkim przez dobrze ustawione i zaplanowane sesje tarapeutyczne. Nadal korzystam z pomocy, zerwałem z nałogiem, jednak ciągle pozostają ślady zaszłości pod postacią depresji . Chodzę na terapię grupową i mam wsparcie osób z podobną historią i doktora. Ważne, że zawsze mogę na nich liczyć.

Gość gość
znowu reklama

Gość gość
No ale o co ci chodzi prosiła o namiar ???? a jak miała to napisać szyfrem , żeby nie było uznane za reklamę ???