Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś miałem jakiś dziwny sen .

Polecane posty

Gość gość

Śniła mi się kobieta z różańcem na rękach, to było w jakimś autobusie , podeszła do mnie, przytuliła mnie do siebie. I powiedziała, żebym niczym się nie martwił.

Gość gość
Różaniec pojawiający się we śnie wbrew pozorom nie jest dobrym znakiem. Sen o różańcu oznacza stratę albo nawet śmierć. Różaniec niesie także przesłanie miłosne żeby nie uciekać w wir pracy czy religię, lecz zająć się miłosną stroną życia, poznać nowych ludzi, zakochać. Widzenie różańca we śnie to także zwiastun, że w interesach coś nie pójdzie po Twojej myśli. Możesz to jednak naprawić aktywnym działaniem. Sen o różańcu w kieszeni czy torebce to zmagania z ciężką chorobą. Kiedy we śnie odmawiasz różaniec, otrzymasz niedługo oczekiwaną odpowiedź. Odmawianie go w kościele symbolizuje wypadek lub nieszczęście bliskich Ci osób. Kiedy masz go przy sobie, uważaj na swój stan zdrowia. Znaczenie snu różaniec gdy jest on poświęcany, to szczęście, którego możesz się niebawem spodziewać i zagości ono na dłużej w Twoim życiu. Jeżeli słyszysz jak ktoś go odmawia, czekają Cię niepowodzenia w życiu osobistym. Sam widok różańca we śnie wróży nam, że ktoś nad nami czuwa, możemy liczyć na jego wsparcie i opiekę. Gdy znajdujesz różaniec, usłyszysz jakieś dobre wiadomości. Jeśli zakładasz go na szyję, skończą się Twoje problemy. Kiedy śni Ci się rozerwany różaniec oznacza to zwątpienie i kłopoty z wiarą, zostanie ona teraz nastawiona na dużą próbę. Czarny różaniec to kłopoty, złe wiadomości albo ogólnie zły znak najbliższych wydarzeń w Twoim życiu. Dla chorego sen o różańcu oznacza konieczność udania się do lekarza. Nie możesz teraz bagatelizować problemów zdrowotnych.

Gość gość
Różaniec we śnie znaczy -zagrożenie poważną chorobą na którą "pracujesz" od dawna , np może to oznaczać rak płuc z powodu ciągłego palenia papierosów lub marskość wątroby z powodu nadużywania alkoholu itd... Z kolei w tym śnie Kobieta Cię przytuliła mówiąc że będzie dobrze więc znaczyłoby to iż tę choroba da się u Ciebie opanować . Radzę zrobić podstawowe badania.