Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIsze na polskim forum i mieszkam w Anglii

Polecane posty

Gość gość

I odwiedzila mnie policja z zapytaniem czy pisalam na "cafeteria", ze chce sobie odebrac zycie. Wizyta miala miejsce o 5:30 rano. Owszem w jednym z tematow napomknelam, ze mam dosc swojego zycia, ze nic mi sie nie uklada i najlepiej to wolalabym nie zyc, ale zeby od razu policje nasylac ...Uwazajcie co piszecie;)

Gość gość
nie wierze

Gość gość
Przysiegam! Bylam i do dzis jestem w szoku. Pytali co to jest "cafeteria" czy chce isc do szpitala, przeprowadzili ze mna rozmowe :O

Gość gość
Czy rozmów był dobry?

Gość gość
Haha ale ściema :D

Gość gość
To dobrze macie w Anglii skoro panstwo interesuje sie obywatelem. Zwykly post i juz przychodzi do ciebie opieka. W Polsce tak nie ma. Tutaj siedzi setki przegrywow, dodaje posty codziennie o tym ze nie chca zyc i gowno kogo obchodza. Bylo nawet kilka ktorych sobie odebralo zycie. Nikt nawet nie pamieta.

Gość gość
Nie chcesz, to nie wiesz. Tak jak pisalam, sama bylam w ciezkim szoku. Nie mam potrzeby klamac!

Gość gość
* nie chcesz to nie wierz (tel zmienia wyrazy)

Gość gość
bajeczka autora XD policja ma w du**pci kafeterie - w necie są miliardy portali,tak miliardy i policja nie nadążyłaby za samymi portalami a co dopiero praca w mieście XD

Gość gość
Sam/a jestes bajeczka :O Jak mam Ci udowodnic, ze tak, owszem policja u mnie byla w tej sprawie? Nie musisz wierzyc, ja wiem co pisze. Do dzis zastanawia mnie ta cala sytuacja

Gość gość
policja reaguje na wpisy portalowe tylko w przypadku ZGŁOSZENIA PRYWATNEGO OSOBY ZAINTERESOWANEJ czyli twojego zgłoszenia - policja nie reaguje na skargi w stylu ,,panowie,jakaś babka w necie pisze że sobie coś zrobi'' - ich nie interesują pomówienia na temat osób trzecich.wiem to bo mam w rodzinie osobe z policji