Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy88

Pomocy córka nie chce spotykać się z ojcem sam na sam

Polecane posty

Gość pomocy88

Jestem już po rozwodzie. Mam córkę która nie chce spotkać się z ojcem sam na sam. Przez 2 lata kontakty odbywały się przy psychologu ok Sąd zmienił kontakty tak że córka ma jeździć do ojca bez obecności psychologa, to na kilka godzin. Przychodzi dzień w którym ma jechać do ojca to jest niespokojna, po kątach płacze.. Ojciec kiedyś zrobił coś strasznego córka mając 4 latka została przez niego porwana i bardzo to przeżyła chodziliśmy do psychologa ,zbierałam wszystkie opinie ale niestety sąd nie wziął tego pod uwagę. Nie wiem co robić, ojciec zarzuca mi że to ja nastawiam córkę ..On nie rozumie że córka potrzebuje czasu, dawno u niego nie była , nie ma do niego zaufania po tym co zrobił.

Gość gość
Otruj H O J A

Gość gość
Taaaak...,baby zawsze swiete!

Gość pomoc88
no wiesz gdybyś go pozna to byś nie powiedział że to normalny facet a tym bardziej ojciec.

Gość gość
Rano, przed dniem wizyty u tatusia, trzeba iść do lekarza z dzieckiem i wziąć zwolnienie.Dać tatusiowi w drzwiach i po kłopocie. To jakiś sposób na uniknięcie wizyt.

Gość pomocy88
tak tylko to nie jest rozwiązanie sprawy bo nie będę cały czas siedzieć z córką w domu, tym bardziej że córka chodzi do przedszkola. Jak mam wywalczyć dalsze kontakty przy psychologu ?

Gość gość
Ciężka sytuacja. Poszukaj tekstu o rozwodach na http://menshealth.pl (mi pomógł) albo najlepiej idź od razu do psychologa