Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miriam Shaded walczy o Polskę i popiera Jacka Danielsa

Polecane posty

Gość gość

Polin nadchodzi, teraz nawet patrioci popierają ludzi którzy wyskoczyli znikąd jak Filip z konopi. Widzieć u jednych tylko zło a u innych tylko dobro, to wyjątkowo podejrzane zachowanie, nazwałbym to radykalizmem,sorry Miriam.

Gość gość
Możesz popierać obcych we wpiepszaniu się w politykę obcego państwa czyli prawdopodobnie twojego, ciekawe czy popierasz też Merkel ,która to ma większe prawo do wpiepszania się w polską politykę ze względu na członkowstwo PL w UE , a Jacek Daniels jakim prawem? Jeszcze popierać go w tym wpiepszaniu się do PL , to conajmniej nie patriotyczne a nawet uznane przez pewne środowiska za zdradę i nie mówię czy to słuszny osąd czy nie .

Gość johnnydaniels
gość dziś :) dobra nie odczytałeś najwyraźniej o kogo chodzi, hehe niektórym najwyraźniej trzeba napisać dosłownie o kogo chodzi pomimo, że mi dosłownie się nie chciało,heh.

Gość gość
tą panią Jack Daniels można by przytulić i pić dotąd aż będzie sucha :)

Gość gość
Ja dobrze odczytałem to ty napisałeś "Jacka Danielsa" a chodziło ci prawdopodobnie o Jonny'ego D. http://natemat.pl/229203,kim-jest-jonny-daniels

Gość gość
ok, spoko. Odczytałeś dobrze to co napisałem, a nie odczytałeś o kogo mi chodziło, a było to zakodowane :D to patrząc z mojego punktu widzenia.

Gość gość
:D