Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie,jak brzydcy faceci sie na was nachalnie gapia ?

Polecane posty

Gość gość

Tak prawie,ze slinka im cieknie ?

Gość gość
Tak! :-)

Gość gość
A co w tym fajnego ?

Gość gość
up

Gość gość
Jeżeli jest młody i brzydki to tak - to mi się podoba. Bo jednak młodzi na byle co nie lecą, w przeciwieństwie do tych starszych. Jeżeli jest starym dziadem lub brzydalem w dojrzałym wieku (czyli powyżej 40-45) to NIE, nie podoba mi się to :O Wtedy mnie to na serio odpycha i jakoś obrzydza. Staram się zniknąć z oczu takiemu. A jeżeli taki typ rzuca w moją stronę jakimś prostackim tekstem to już w ogóle dostaję mdłości:O

Gość gość
No ostatnio taki jeden sie na mnie gapil,ale tak nachalnie,ze najchetniej bym mu w pysk dala.Co oni maja w glowie,ze tak sie gapia ? Przeciez to jest odpychajace.

Gość gość
No nie bądź już taka.. Piękna jesteś to się ktoś zatracił. Popatrzył sobie, tylko na tyle może liczyć. Dla niego jesteś boginią. Okaż trochę boskiej łaski.

Gość gość
gość dziś No nie bądź już taka.. Piękna jesteś to się ktoś zatracił. Popatrzył sobie, tylko na tyle może liczyć. Dla niego jesteś boginią. Okaż trochę boskiej łaski. x Wszystko jedno,czy jestem piekna czy nie.To jest po prostu chamskie i tyle.Pewnie jakis menel z umyslem na poziomie ameby,myslal,ze sie zeszczam z podniety czy co ? Bo tak sie patrzyl,jakby na cos liczyl ? Przeraza mnie to,ze takie smierdziele maja tak nade ego.Troche samokrytyki by sie przydalo k****.

Gość gość
Nie. Zdarza mi sie przesiasc/wysiasc/wyjsc. Nawet jesli robi to bardzo przystojny facet. Facet powinen miec jakas strategie poznawania kobiet, a nie... gapienie sie jak sroka w gnat.

Gość gość
Mam to w d***e.