Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulka100

Nowa znajomość skazana na porażkę ?

Polecane posty

Gość Asiulka100

Poznałam pewnego chłopaka, który mieszka 8 km ode mnie. Zaczęliśmy ze sobą pisać jakiś czas temu i potrafiliśmy pisać wieczorem i wcześnie rano przed pracą . Zdarzało się że mówił mi czule słówka i mówił że jestem dla niego idealna dziewczyna, lecz problem tkwi w tym że od 4 dni w ogóle się do mnie nie odzywa. Pisałam do niego 2 razy i nawet jak spytałam co jest że nie pisze to nie odpisał. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić ?

Gość gość
A co chcesz jeszcze robić ? Napisałaś już pytając co sie dzieje , więcej nic nie możesz . Musisz czekać na jego ruch , jeśli się nie odezwie , widocznie zrezygnowała ze znajomości z Tobą . Faceci tak miewają że urywają bez słowa wyjaśnienia kontakt .

Widziałam że przez ten czas był dostępny ale nie spodziewałam się, że coś takiego może zakończyć znajomość .

Gość gość
No niestety nie on pierwszy tak się zachował, może poznał kolejną "idealną dziewczynę " i zaczął z nią teraz pisywać .

Gość gość
Asiulka ja mogę być twoim chłopakiem

Nie szukam chłopaka na siłę. Po prostu bardzo dobrze dogadywalam się ze swoim znajomym i zależało mi by coś z tego wyszło .

Gość gość
widocznie szukają dziewczyny nie tylko do rozmów a ty tylko chcesz z nimi rozmawiać