Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda Velolobos

wg magazynu beautypeople Polacy są najbrzydszymi mężczyznami na świecie

Polecane posty

Gość Esmeralda Velolobos

zaraz po nich kacapy i Irlandczycy hahahah A jednak się nie myliłam, Patrząc na ulicę az rzygac się chce: brak fryzur, tylko bezmyślnie ostrzyrzone ogkrągłe jak piłka łby. Dzikie nieufne spojrzenie, rozbiegany złodziejski wzrok, podgardle, wieśniackie ubranie, agresja w zachowaniu i kompleksy, bieda i brak perspektyw. Brak dobrego wykształcenia. Brak znajomosci języków obcych, brak umiejętności ubrania się ze smakiem, obycia, taktu. Tylko ten tępy agresywny wzrok. I skłonność do alkoholu. Zawiść i nienawiść. To wszyscy inni są winni: Żydzi, niemcy tak tak. Wazne ze matka boska jest polką. Jaka to ulga, że mieszkam w Holandii, bo gdybym była w Polsce nie wiem czy dałoby się przejść ulica bez hafta

Gość gość
Popieram w całej rozciągłości. Mieszkam w UK juz od 5 lat. Do tego można dodac, ze Polacy nie szanują kobiet i są beznadziejni w łózku, nie wiedzą jak się zająć kobietą.

Gość gość
dziś PRAWDA

Gość gość
Coś Wam chyba tęskno, skoro się udzielacie :)

Gość gość
ja mieszkam we Włoszech w Mediolanie, tutaj jest wspaniale jeśłi chodzi o mężyzn, są naprawdę piękni, bardzo zadbani, fantastycznie ubrani, podrywają ciagle sa super

Gość gość
Słyszałam, że ci ciemniejsi Włosi kiepsko rozumieją słowo NIE

Gość gość
Do Esmeraldy: ty dla ras-echte Hollanders i tak pozostaniesz na zawsze Oostblokowcem. Po 50 latach pobytu tam tez.

Gość gość
23:05 Ach, przesadzasz i to grubo. Jest duzo przystojnych Wlochow, ale tez duzo niskich, lysych i fatalnie ubranych. I to podrywanie czesto jest bardzo nachalne i irytujace !!! Ale co kto lubi.

Gość gość
Magazyn? To tak jakby witryne pudelka traktowac jako "wydawnictwo" powazniejsze od encyklopedii PWN. W sumie gartuluje zrodel... troche to o autorce swoja droga opowiada samo przez sie:D

Gość gość
Autorko niech cie muslim zg***** to zobaczysz jacy sa ci twoi zagraniczni fajni