Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wierność jest niemęska?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że bycie wiernym jednej kobiecie jest uznawane w męskim gronie za frajerstwo i bycie pantoflarzem. Faceci nigdy nie chwalą się swoimi żonami, ale ciągle gadają o seksie z innymi, o d****h, d****ach, nawet mimo tego, że w głębi duszy są wierni swoim partnerkom. Dlaczego?

Gość gość
Przechwalaja sie jak wyrostki, nie dojrzeli do roli odpowiedzialnego mezczyzny z pasjami i wierna kobieta, rodzina. Stworzyc i zyc w dobrym, uszczesliwiajacym, partnerskim zwiazku to jest osiagniecie.

Gość żw24
A mnie zastanawia jak to jest z "ciągle gadają o seksie z innymi, o d****h, d****ach", Ty to wiesz, kafeterianki i kafetarianie to wiedzą, małe dzieci to wiedzą i ja to wiem... Ale jako facet jak sięgnę pamięcią to coś mi się tu jednak nie zgadza, bardzo rzadko ocieram się o taką pustą tematykę. A nie przyznacie nam chociaż tego, że my faceci lubimy rzeczowe dyskusje, rozwiązywanie problemów itd? To co "wiedzą wszyscy" jest na ogół g warte, tak jak na zachodzie nadal niektórzy myślą, że większość Polaków to złodzieje, tak my faceci musimy podziękować paru łysym sebkom, którzy nie mają nic interesującego do powiedzenia i nic bardziej interesującego w życiu od zaliczania równie pustych lasek, za opinię o nas wszystkich.

Gość gość
Nie wiem o czym gada mój mąż z kumplami w robocie, nie wnikam w to. Czasem opowiada mi, że niektorzy z tych nie zonatych chwalą się swoimi podbojami i śmieje się z nich. Pewnie opowiadają sobie jakies sprośne żarty, ale też nieraz udało mi się usłyszeć męskie dyskusje i gdybym dłużej ich posłuchała to pewnie umarla bym z nudów. Samochody, silniki, przewody paliwowe, bla bla bla bla.... Za to byłam na różnych babskich spedowiskach i tu faktycznie temat seksu jest numerem jeden zwłaszcza gdy leje się alkohol :D

I tu zastanawia mnie autorko jak Ty to zauważyłaś? I przy Tobie tak cały czas gadają tylko o seksie z innymi? Łatwo tak napisać i rozchodzą się takie "ciągle" czy "nigdy" jak rzeżączka po wojnie ;/

No nasze rozmowy są dla Was nudne ale jednak rzeczowe, może czasem oczywiście temat się pojawi ale sprośne żarty czy zwykłe pitolenie dla zabicia czasu, a gadanie o swoich podbojach to spora różnica, to ostatnie w cywilizowanych kręgach jest po prostu żenujące jak każde przechwalanie się.

Gość gość 15 50
żw24 - tak, dla mnie męskie rozmowy są mega nudne i nie wiem czym sie tu podniecaja jakies desperatki. Chyba w zyciu meskiej rozmowy nie slyszaly. Kobiety w swoim gronie gadaja o seksie praktycznie bez przerwy, w miedzy czasie wtracajac cos o zakupach, filmach czy ksiazkach, a poza tym tylko seks, seks, seks. Na poważnie i w żartach. Niejeden facet palilby cegłe gdyby wlazł w takie babskie towarzystwo.

Gość gość
Mylisz pojęcia ,nic nie wiesz o mężczyznach Wierność to podstawowa zasada prawdziwego mężczyzny . a rozmowy o innych to tak jak ktos napisał zwykła dyskusja którą faceci lubia prowadzić miedzy soba dla samej rozmowy nie ma ona odzwierciedlenia w prawdzie , to podobnie jak z waszymi babskimi ploteczkami . Za to każdy facet wie ze nie ma czegoś takiego jak wierność kobiety (są tylko etapy5-10-15lat i w koncu kazda zdradzi) facet w małżeństwie poprostu nie jest fizycznie ani biologicznie stworzony do tego by zdradzać gdy w domu ma w domu czułą mądrą kobietę i sex , z prostej przyczyny nie wydoli (czubki zamilknąć nie wiecie o czym piszę a wasze wedkarskie przechwałki mnie nie obchodzą ) Kobieta to co innego może na 2-3 fronty i to dziennie znam takie , szukają innych doznań nawet jak mają to w domu to nuda je zżera . taki paradoks z życia które sporo widziało doświadczyło , takie czasy

Idę o zakład, że kobiety znacznie więcej gadają o takich sprawach... Sex, facec****aznokcie, trendy... X A co do meritum to nie masy definiują ideały, lojalność jest męska, a z prądem płyną tylko śmieci jak to Herbert pisał, po prostu nie patrz na nie, a przynajmniej nie bierz ich za punkt odniesienia.