Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PiosenkiKamilka

Co zrobić aby moja dziewczyna nie wróciła do byłego partnera?

Polecane posty

Mam 17 lat i od niedawna spotykam się ze starszą o 2 lata dziewczyną. Jestem bardzo zakochany w swojej dziewczynie i zawodolony z naszego związku. A z charakteru jest poważna i pociągająca jak się denerwuje. Jestem trochę zazdrosny o nią i się czasem martwię czy aby na pewno mnie nie zdradza i nie ma zamiaru wrócić do byłego partnera. Oni nie są razem już od września. Z tego co słyszałem to on na imprezie u kolegi przespał się z inną dziewczyną, która się w nim zakochała, choć on wcale nie chciał jej zdradzać. Ta dziewczyna z którą się przespał powiedziała mojej obecnej dziewczynie o tym co zrobił jej były i dlatego z nim zerwała. Jej były chłopak chodził ze mną do klasy w gimnazjum i wiem że on często znęca się nad słabszymi. Kiedyś nawet złamał mi rękę. Wszyscy w klasie go lubią. Ale ona chyba mu nie wybaczy tej zdrady na długo. Ale przecież on tego żałuje. Nie wiem jakim cudem zgodziła się ze mną chodzić. Pamiętam jeszcze w listopadzie spotkałem ją w McDonalds i chciałem już wtedy ją poderwać. Powiedziałem jej "cześć" ale ona nie odpowiedziała. Nawet nie uśmiechnęła ani zawstydziła gdy się na nią patrzyłem. Chciałem do niej podejść ale nie mogłem bo tak się składało że byłem tam ze swoją klasą bo akurat wracaliśmy z teatru bodajże. Ona wtedy w tym McDonaldzie była z koleżanką. Jakby co to moja dziewczyna jest z mojej szkoły i chodzi do 3 klasy technikum. Właśnie jak to się mogło stać że gdy spytałem ją o chodzenie ta nagle się zgodziła? Jeszcze mi nie powiedziała że pali papierosy. Nigdy nie widziałem ją żeby paliła, a na insta ma zdjęcie z papierosem i ostatnio czułem jak je*ie od niej dymem. Moim zdaniem chyba nie istnieje coś takiego jak odwzajemniona miłość. Bardzo rzadko się zdarza że chłopak zakochuje się w dziewczynie która się w nim zakochała. To naprawdą musza być ludzie urodzeni w czepku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować