Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

INNE KOBIETY MNIE NIE LUBIA FOTO

Polecane posty

Gość gość
o kruwa co to za konczita wurst czy inna magda gejzer 3/10 nie polecam, gowno

Gość gość
Ładna

Gość gość
Pokaź pipe .

Gość gość
Nie przejmuj się :) Mnie też :)

Gość gość
Dlaczego, wydajesz się bardzo sympatyczna :P Chyba, że udajesz..:D Ładna :)

Gość Drzemysław
i bardzo jest smutne to, że taka piękna i pięknej urody kobieta , uśmiechnięta i długowłosa a długimi włosami może swobodnie zakrywać swoje tzytzki , zgodnie z dzisiejszą modą, trafia lub wybiera sobie za męża bandytę i mordercę , tej kobiecie się podoba, że facet jest chamski w zachowaniu , że jest brutalny, pije i ćpa , łyka jakieś świństwa i kobietę bije a do pięknej i zadbanej kobiety i do Salonu Piękna przychodzą kobiety bardzo piękne i bardzo zadbane, pani Beato, poproszę dzisiaj o make up inny niż zwykle a Beata wraca po wielu godzinach pracy zmęczona totalnie i zaczyna się piekło w domu , franco zasrana, jędzo , dlaczego nie ma obiadu ? gdzie byłaś przez cały dzień dzivko , a teraz Panu robisz natychmiast lodzika i chodź do mnie, przyjdź natychmiast franco , wykąp się bo capisz, idź pod prysznic i natychmiast do mnie nago tu przychodź, nie ważne że jest zimno , już czekam ! wiem, widziałem sporo takich sytuacji będąc w UK , polskie dziewczyny tak mają, które chciały i zostały żonami ciapatych , z Iraq, z Libii, z Syrii, z Turcji itd. ale takie przypadki są również w Polsce i jak ostatnio widzieliśmy wydarzenia z miasta Poznań są bydlaki i bandyci w Polsce a Beata J. , którą zamordowana została i odnaleziona z uciętą głową a na czole miała wydrapane 'za zdradę' również piękną kobietą była ! Jest wielu porządnych facetów , nawet tu na Kafe ale coś jest dziwnego i przerażającego, że piękne i zadbane kobiety wybierają sobie za partnera mordercę, chama, totalnego gnoja, bydlaka, który mści się na kobiecie zupełnie bez powodu ! dlaczego kobieta wybiera bydlaka za partnera, dlaczego się zgadza wyjść za ciapatego skoro wiadomo, że za moment jej piękne oczy będą fioletowe od bicia ?