Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Dziś wychodzę do domu ze szpitala psychiatrycznego w Opolu

Polecane posty

Dziś jestem 3 tygodnie i jeden dzień w szpitalu wczoraj było równo 3 tygodnie i pani Bolt tj moja pani psychiatra powiedziała że wychodzę dziś wczoraj powiedziała że przygotowuje wypis i wracam dziś do domu z Opola do polkowskiego a potem się wyprowadzam:)

To jest ten szpital gdzie jestem teraz www.wszn.opole.pl kliknijcie w ten link

Dziś po trzech tygodniach wychodzę do domu :) w końcu na wolność :)

Gość gość
a wyleczyli cię z urojeń o namysłowie?

08:29 o co ci chodzi przecież doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów i dobrze wiesz że sobie go nie ubzdurałem i wpisałeś w Google Namysłów i na sto procent wyświetlił ci się Namysłów i ma na sto procent wszedłeś na Wikipedie o Namysłowie i tam pisze o Namysłowie skoro doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów to czemu robisz z siebie większego idiotę niż jesteś skoro doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów i co chcesz osiągnąć pisząc że go nie ma skoro doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów PS i nie kłam że ten link ci nie wchodzi bo wchodzi ci ten link i wszystkim moim znajomym ze szpitala i ze szkoły których mam na messenger wchodzi ten link

08:29 www.namyslow.eu dobrze wiesz że ten link ci wchodzi www.zoznamyslow.pl ten też ci wchodzi wystarczy kliknąć więc co chcesz osiągnąć wmawiając mi że Namysłów nie istnieje?

Gość gość
I jak było w szpitalu? Tez kiedyś byłam ale nie wspominam tego dobrze

Jak rzeczywiście ci link nie wchodzi to wpisz sobie w necie w Google Namysłów to zobaczysz że Namysłów istnieje i poczytaj o nim na Wikipedii

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak namysłów, przestań bredzić i wyzywać innych od idiotów jakoś ci inni chodzą po świecie, pracują i funkcjonują w społeczeństwie, a to TY siedzisz u czubków! I kto tu jest idiotą? Nie widzisz tu zależności?

Gość gość
On na normalne pytania nie odpowiada nie ma co w ogole pisac

Dziewiąta zero siedem jak nie ma czegoś takiego jak Namysłów sam tym wpisem udowadniasz że jesteś nienormalny i że jesteś większym idiotą niż myślałem czemu idziesz w zaparte co chcesz osiągnąć pisząc że nie ma czegoś takiego jak Namysłów? Przecież idioto nie ubzdurałem sobie Namysłowa ile razy mam ci powtarzać dawać linków udowadniać że jest takie miasto jak Namysłów idioto kliknij w moje powyższe linki o Namysłowie to zobaczysz że jest takie miasto jak Namysłów idioto czemu mimo dowodów na necie w Wikipedii w linkach dalej twierdzisz że nie ma takiego miasta jak Namysłów tymi wpisami to ty udowodniłeś że jesteś nienormalny i że nadajesz się do leczenia w psychiatryku ja dziś wychodzę i zwolni się miejsce i na ciebie jest kolej wbij sobie do łba że nie wmówisz mi że nie ma takiego miasta jak Namysłów

09:07 co chcesz osiągnąć pisząc że nie ma takiego miasta jak Namysłów skoro to można łatwo w internecie sprawdzić ps i nie wmawiaj mi że linki o Namysłowie nie wchodzą tobie jakoś mi, wszystkim moim znajomym wchodzą te linki i Namysłów naprawdę istnieje nie wierzysz to wpisz sobie w Google Namysłów i wejdź na Wikipedie

, www.namyslow.eu i ten link ci wchodzi i nie wmawiaj mi że nie ma takiego miasta jak Namysłów bo jest jak link nie jest dla ciebie dowodem to wpisz sobie w Google Namysłów i sam jesteś czubkiem i imbecylem skoro piszesz ze nie ma takiego miasta jak Namysłów żadne dowody do ciebie nie przemawiają czyli sam jesteś czubkiem

Dziewiąta zero siedem Skoro nie ma takiego miasta jak Namysłów to gdzie się niby urodziłem? Skoro nie ma takiego miasta jak Namysłów to czemu mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów? Jak to czubku wytłumaczysz? PS nie wierzysz że jest takie miasto jak Namysłów to wpisz sobie w Google Namysłów i wejdź na Wikipedie chyba że jesteś takim czubkiem że nawet wpis o Namysłowie w Wikipedii nie jest dowodem dla ciebie!!!

09:07 tu się urodziłem link www.zoznamyslow.pl

Gość gość
Biedny chłopiec :( nawet w szpitalu nie potrafią mu pomóc :(

09:30 o co wam chodzi czemu wmawiacie mi że nie ma takiego miasta jak Namysłów? Skoro jest takie miasto jak Namysłów i że sobie go nie wymyśliłem czemu idziecie w zaparte i wmawiacie mi że nie ma takiego miasta jak Namysłów skoro jest takie miasto jak Namysłów nie wierzycie? Wpiszcie sobie w Google Namysłów i wejdźcie na Wikipedie

, www.namyslow.eu, www.namyslow.pl kliknijcie w te 2 linki ps i wpiszcie Sobie w Google Namysłów i wejdźcie na Wikipedie

Gość gość
Daj w koncu spokoj z tym Namyslowem i napisz jak bylo w szpitalu i co stwierdzono.

Gość gość
Ciekawa jestem czy Ty tak powaznie z tym szpitalem. Z tego nie robi sie zartow. Jakie zaburzenia stwierdzono? Choroby psychiczne sa przykre dla mnie. Zawsze wspolczuje ludziom ktorzy trafiaja do takich szpitali bo zwykle wychodza bardziej chorzy.

Gość gość
On sobie uroił to wyjście ,nie wypuszczą go bo ma ciągle te urojenia o namyslowie a te jego linki nikomu nie wchodzą.