Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety zazwyczaj, żeby były szczęśliwe, potrzebują dwóch partnerów

Polecane posty

Gość gość

Jednego uległego podnóżka, który będzie je rozpieszczał, adorował, spełniał rozkazy, bo kobiety często mają w sobie potrzebę dominacji. No i drugiego, dominującego, który da jej dobry seks i pokarze kto tu rządzi. Ja bym taki układ sam mógł zaakceptować, bo pociąga mnie dominacja kobiet, władza, i związek femdom. Wtedy kobieta czuje pełnie.

Gość gość
"No i drugiego, dominującego, który da jej dobry seks i pokarze kto tu rządzi." x Dominacja w łóżku wystarczy. Większość kobiet nie potrzebuje dominacji w życiu codziennym.

Gość gość
Mnie nie da się zdominować.

Gość gość
Pierwszy czyli najczęściej mąż nie musi adorować i rozpieszczać, ma chodzić w kieracie, przynosić kasę w zębach i wykonywać polecenia... a od emocji jest ten drugi :-)

Gość gość
Jedne musi, z drugiej strony ten drugi jest raczej od seksu bardziej, niż od rozpieszczania i adorowania.

Gość gość
W sumie nie potrzebuje żadnego ale jak już chcą to niech będą.

Gość gość
26.32 w ukryciu? Bo wstydzą się przyznać przed światem, że chcą z tobą żyć? Być mężem?

Gość gość
są różne zboczenia i może przez jakiś czas coś niektorych kręciłoby w takim układzie ale naprawdę większość naprawdę nie nadaje się do takich dziwactw