Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka zaszła w ciążę z zonatym mężczyzna. Obstawiacie że zostawi żonę

Polecane posty

Gość gość

Znała go kilka miesięcy i mieli romans. Facet jest zonaty jest po czterdziestce i ma z żoną dwoje dzieci. Jest zarobiony, ma kilka firm. Myślicie że odejdzie od żony?

Gość gość
raczej nie, faceci to pipy. no chyba, że ją na serio kocha.

Gość gość
Teoretycznie mógł by odejść,bo ma sporo kasy.Jednak faceci to tchórzliwe łajdaki i jest to mało prawdopodobne.No chyba,że żona go zostawi.

Gość gość
no to ciekawe jaka trzeba byc pipa, lajdaczka i zdzira, zeby zonatego lapac na dziecko... a juz wiem, przeciez ma sporo kasy, wiec suka bedzie kase doila, i jedna, i druga, baby to takie falszywe, materialne wywloki.

Gość gość
Jak ja naprawde kocha to odejdzie. Wieksze mialaby szanse gdyby w ciaze nie zaszla:-) uczciwie, jak odejdzie to kasa na pol, firma mozesz sie posypac... uczciwie moge postawic $100 ze nie odejdzie. Nawet dalej, zona wybaczy,bedzie placil alimenty. Jak jest duzo poeniazkow do stracenia, wszystkie decyzje sa ciezkie..

Gość gość
Temat z du*y. Można tylko gdybac. Facet może to zrobić ale czy zrobi? Skoro ma kilka firm i jego życie prywatne ma być zachwiane to może się nad tym zastanowi. Tej przechodzonej szmacie będzie płacił alimenty a sam zostanie przy żonie. Po co mu burdel w życiu prywatnym. Kocha nie kocha to bez znaczenia. A żona i tak nic z tym nie zrobi bo ma wygodne życie i piniadze więc po co ma sobie tym zawracać głowę. Takie są realia, sama taka żonę i takiego męża znam.

Gość gość
Jak dla mnie. Zostanie przy żonie, Ale zagwarantuje przyszłość dziecku.

Gość gość
Zostanie przy żonie. Dziecku będzie płacił alimenty ale nie matce tego dziecka, której nikt nie ze chce. Żaden normalny facet. Kobieta z dzieckiem, które ma żonatym facetem to dla normalnego faceta ostatnie dno. Zakłądam, ze to ty jesteś/

Gość gość
A żona wie o ciąży?

Gość gość
ty wiedziałaś że on jest żonaty?

Gość gość
Na pewno pogoni łajdaczkę w p**du, jak można lecieć na żonatego faceta, szła na jego kasę to niech bawi teraz dzieciaka sama, bo facet się obr***ał i ją zostawi, szkoda dziecka.

Gość gość
biedna żona i dzieci

Gość gość
nie wierzę że ma kasę i kilka firm,ściema jak nic na końcu sie okaże że nawet na alimenty nie ma

Gość gość
Kobieta to szmata, a ten gosc to facet... On taki sam szmaciarz jak ona albo gorszy. Nawet na tym forum można się przekonać, ze kobieta to najgorszy wróg kobiety...

Gość gość
Zostanie z zona i bedzie płacił alimenty chyba że żona się dowiem i sama go rzuci, ewentualnie wybaczy i będzie utrudniał spotkania ojca z nowym dzieckiem. Moja koleżanka miała podobna sytuacje. Ona była dzieckiem które ojca nie znało, a starsze rodzeństwo poznała dopiero po śmierci ojca, on tylko płacił.

Gość gość
Ile lat ma ta Twoja kolezanka?

Gość gość
Kilkanaście ładnych lat temu , na moim osiedlu mieszkała dziewczyna ok 16/17l . Śliczna ,ale i głupiutka . Nie raz słyszałam jak opowiadała koleżankom jaki to super facet wprowadził się do jej klatki (facet ok 40lat, miał żonę i dwójkę dzieci) umyśliła sobie ,że go "przeleci". No i przeleciała tylko ,że to skończyło się tak ,że ona zaszła w ciążę w dodatku bliźniaczą , żona tego gościa go zostawiła , jednak on nie miał zamiaru się wiązać z dziewczyną tylko latał za żoną . Czy się zeszli ? nie wiem bo zaraz po tym zajściu wyprowadzili się , ale wiem ,że ta śliczna dziewczyna nie związała się z nikim , nie raz ją widuję z tymi dziećmi ... już nie jest taka śliczna i nie ma tylu koleżanek i kolegów co wtedy

Gość gość
Typowe, facet polecial na mlode miesko ale zyc chcial nadal z rodzina.

Gość gość
Ta koleżanka będzie miała w tym roku 39 lat. Facet 45. I to nie jestem ja. Ta dziewczyna też do biednych nie należy. Ma dobrze rozkrecony biznes.

Gość gość
Myślę że jeśli facet ma jaja to odejdzie od żony. Ale czy zwiąże się z kochanka…chyba że totalnie oszalał na jej punkcie, miłość jest ślepa.

Gość gość
To nie jest kwestia czy facet ma jaja tylko kwestia czy mu się to opłaca. Jeśli jest zarobionym biznesmenem to będzie patrzył przez pryzmat korzyści i strat. Wiem coś o tym.

Gość gość
wspolczuje temu dzieciakowi co ma sie urodzic- matka kur/wa a ojciec stary *****cz.

Gość gość
Ona wiedziała że on jest żonaty. I facet naprawdę ma kupę kasy a ona zresztą też. To takie towarzystwo na szczeblu biznesowym.

Gość Relattywista
Akurat!

Gość gość
a co was to koorfa obchodzi? 💤 plotkarze ye/bani

Gość gość
Żona już chyba wie o ciąży bo ona ma już pokaźny brzuch.

Gość gość
Nie

Gość gość
Czy uważacie że wina jest po obu stronach?

Gość gość
Jaka wina? Ja tu żadnej winy nie widzę :D