Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebny dobry neurolog i specjalista od problemów metabolicznych.

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy. Doszłam do ściany z diagnozowaniem mojego synka. Ma prawie dwa lata i mnóstwo problemów. Potrzebuję dobrego neurologa dziecięcego i specjalisty od problemów metabolicznych. Najlepiej współpracujących z CZDZ lub IZMiDZ. Jesteśmy z lubelskiego ale pojadę wszędzie byleby tylko pomóc dziecku. Oczywiście wizyty prywatne wchodzą w grę.

Gość gość
poszukaj najpierw kto tam pracuje, a potem kontaktów prywatnie, nie wiem czy ktoś tu ma jakikolwiek dostęp do takowych osób

Gość gość
W iczmp też sa dobrzy specjaliści

Gość gość
Wiem, że mogę poszukać kontaktu sama ale może, któraś z mam ma za sobą wizytę u tych specjalistów i może mi kogoś polecić.

Gość gość
Dr n. med. Adrianna Wilczek Neurolog, Pediatra, Neurolog dziecięcy . Wroclaw. Leczyla mojego syna. Ian jest lekarzem prawdziwym one to CZUJE i WIDZI. Lepszego lekarza nie znajdziesz

Gość gość
Dziękuję za wpis poszukam.

Gość gośćViki123
Jak to w życiu bywa ilu ludzi tyle opinii, ja nie polecam Wrocławia, szczególnie przy bardziej skomplikowanych chorobach - trudnych do diagnostyki. Sama mam problem z dzieckiem, mieszkam niedaleko Wrocławia, ale nigdy więcej tam nie pojadę do lekarzy. Nie wiem co dolega Twojemu dziecku, jakie ma objawy. My jeździmy po całej Polsce, zaczynajac od CZD a kończąc na mniejszych klinikach w różnych regionach. Jeżeli potrzebujesz konkretnych namiarów to podaj @. Może coś Ci podpowiem. Życzę dużo cierpliwości i zdrowia.

Gość gość
Mój adres mojsym1@vp.pl Będę wdzięczna za pomoc.

Gość gośćviki123
Jutro wyślę Ci @

Gość reniarenia7
Jeśli chodzi o neurologa, to na pewno tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/ warto zarejestrować się na wizytę. Psychomedic ma 6 klinik w Warszawie. Można zarejestrować się na wizytę tam, gdzie mamy najbliżej.