Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy to zrobić? mam stracha

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie chciałbym złożyć każdej kobiecie wszystkiego najlepszego! A teraz przejdźmy do sedna sprawy Zakochałem się w pewnej dziewczynie rozmawiamy i piszemy ze sobą codziennie od prawie dwóch lat dziś jest dzień kobiet chce jej dać bukiet kwiatów a przy okazji powiedzieć jej o swoich uczuciach nie dając jej dojść do słowa pocałować ją co o tym myślecie? Zwłaszcza kobiety

Gość gość
dojść do słowa- musisz jej dać możliwość wypowiedzi. Z pocałunkami byłabym ostrożna . Kwiaty owszem . Porozmawiaj!

Gość gość
Ona czasami wysyła mi jakieś sygnały chyba że tylko mi się wydaje. Uważacie żeby tego nie robić. Niech się kobiety wypowiedzą

Gość gość
jak poprzedniczka, pocałuj po wcześniejszym upewnieniu się, że tego chce. i daj znac jak poszło :D :D

Gość gość
Powiedz jej i jeśli się cudownie uśmiechnie z aprobatą, albo powie coś podobnego to do dzieła. Zazdroszczę jej!

Gość gość
Zdaje sobie sprawę z tego że jeżeli komuś na kimś bardzo zależy jego umysł może odbierać całkiem inaczej pewne zachowania i interpretować słowa i się zastanawiam czy ja tak nie mam

Gość gość
I tego się obawiam

Gość gość
Gdyby tak zrobil chlopak ktory mi sie podoba to bardzo by mi sie to podobalo.

Gość gość
...a jak kolega to bym go kopnęła w jaja!

Gość gość
:D

Gość gość
Hej, czy to ty z wczorajszego tematu? Masz 32 lata i jej nie pocalowales??i myslisz ze po dwoch latach pisania jej zalezy?? Jak facet nie pocalowal mnie (albo nie probowal po calowac) do tygodnia znajomosci, to wkladalam go do szufladki “kolega” .. moze nie mam racji.. niech sie I inne wypowiedza :-)

Gość gość
Czasami moze sie ktos podobac 2 lata ale nie ma odwagi czasu i odklada sie na ppzniej lub dystans z innego powodu. Czasem ktos chce kogos lepiej poznac i moze to trwac dlugo. Pocalunek po 2 latach moze smakowac nawet lepiej.

Gość gość
mam nadzieję, że odważyłeś się :) a jeśli przegapiłeś moment, wybierz jakiś kolejny :)

Gość gość
Nie odważyłem się, nadal trenuję z poduszką :-(