Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę przestać brać tabletki anty po jednym opakowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Hej, zaczęłam brać po dłuższej przerwie tabletki Belara, zostało mi 7 tabletek do wykończenia opakowania i mam pytanie. W związku z tym ze jednak nie zdecyduje się na antykoncepcję hormonalna nie chce już ich brać w następnym cyklu. Bralam je przez jeden cykl teraz, czyli jedno opakowanie. Mogę je odstawić jak je wykończę czy jak już się zaczęło to trzeba je brać przez kilka cykli? Pozdrawiam

Gość gość
Mozesz przestać, aczkolwiek odradzam tak brać nie brać, w tym miesiącu się zdecyduje a później juz nie.. To są hormony, ja uwazam ze z nimi nie ma zabawy, twoj organizm roznie moze reagowac na taką zabawe.

Gość gość
Dzięki za odpowiedz!

Gość gość
tak możesz odstawić. masz woolę nie stosować antykoncecji jesli nie chcesz . mam pytanie czy to twoja decyzja była czy pod presją czyjąś?jesli tak masz prawo decydować ze nie chcesz a rodzinka czy facet mają do gadania. sama tak miałam. nie muszę łykać tych tabletek bo nie mam potrzeby. a rodzinka niech zajmie sie wlasnymi sprawami a nie dyktować czy masz brać. jesteś dorosła i ty za swoje zycie odpowiadasz. ja mam gdzies kazania. tym bardziej nikt nie musi wiedziec czy stosujesz czy nie. twoja rodzinka ma naprawde problem.