Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY FACET BEZ SAMOCHODU TO NIE FACET ?

Polecane posty

Gość gość

mieszkam w dużym mieście w centrum, pracuję w centrum , do pracy dojeżdżam tramwajem lub rowerem albo dochodzę, zakupy wszystko czego potzrebuję mam pod ręką tak więc nie muszę mieć samochodu , czy taki facet to pissda w oczach kobiety ?

Gość gość
niestety kochanie, jesteś pissdą przynajmniej dla mnie.

Gość gość
Niestety, ale w wielu przypadkach tak jest. Posiadanie auta dodaje parę punktów atrakcyjności.

Gość Gucia18tka
nie dogodzisz zadnej kobiecie bo masz o 10 cm krotszego penisa bez samochodu

Gość gość
Atrakcyjności dodaje charakter, osobowość mężczyzny a nie samochód, ten ostatni to rzecz nabyta, dzisiaj jest a jutro może go nie być, osobowość, charakter są zawsze z nim, jak nam pasują, zawsze będzie nam z nim dobrze, w samochodzie czy idąc pieszo.

Gość gość
Sprawy codzienne ogarniasz ale gdzies zabrac laske na wypad nad morze jeziorko,odebrac z pracy to juz lipa. Nie chcialabym chlopaka bez auta. Nie jestem blacharą,wiec moze nawet stare tico.

Gość gość
Wiążę się z facetem i jego charakterem - jak ktoś wyżej już napisał - a nie jego samochodem i resztą stanu posiadania. Lubię przygody, lubię aktywne życie, dlatego jeśli chodzi o dalsze wypady, to plecak na grzbiet i w pociąg! TO jest przygoda, a nie wożenie d*py autem nad morze, by potem leżeć jak manat na piachu. W moich oczach nie jesteś ''pissdą'', wręcz przeciwnie :)

Gość slowianinniechrzescijanin
gość dziś motor lepszy. samochodem jezdza tatusie a motorem mezczyzni.

Gość gość
Nie piszę się laska tylko kobieta lub dziewczyna

Gość gość
Ok w teoim wypadku to samochod tak bardzo niepotrzebny ale prawko trzeba miec. Zawsze mozna wypozyczyc auto i gdzies pojechac. Po prostu bez prawka czasem ciezko ale w duzym miescie miec samochod i go nieuzywac to bezsensu. Chyba ze kogos stac. Natomiast w malym miescie i na wsi to bez samochodu to meczarnia

Gość gość
W starym tico byłoby nawet zabawnie:) jeden z najbrzydszych samochodów jakie znam:) Świadczyłoby to o tym, że facet ma wylane na to czym jeźdz :) albo dobrze bawi się:)

Gość zyczliwa 30 stkaa
moj znajomy zarabia 5 tys.jest menadzerem duzej firmy.To korporacja o zasiegu miedzynarodowym.Ubiera sie w Hugo Bossa,ma 3 lazienki w domu.Jest atrakcyjnym facetem-wysoki brunet z zarostem.chodzi do kina,teatru,czyta setki ksiazek.. I sa 3 rzeczy ktore mnie irytują w Nim: 1.Nie ma samochodu i nie chce miec 2.Nie ma telewizora i nie chce miec. 3.Nie lubi piwa !Lubi piec placki ! PS.on jest hetero i ma narzeczoną, Dla mnie facet bez auta to Pissta.:) Nawe t tak jak ktos tu powiedział stare tico. Ale kazdy męski facet powinien interesowac się motoryzacją,sportem i lubiec piwo.Tu nie chodiz o zaden prestiz i BMW.Bo nawet robotnicy budowalni mają rozklekotane zardzeiwałe auta,czy jacys sprzedawcy warzyw na targu, Posiadanie auta to norma.

Gość gość
12:11 to w takim razie piękna zadbana kobeieta nieziemska w łóżku to także winna być norma dla faceta, tępa dzido piertolona

Gość gość
Brak auta, Autorze, stanowi idealną zaporę przed materialistkami i niezaradnymi wygodnickimi kobietami. Nawet, gdybyś posiadał samochód, nie warto o nim mówić. Wtedy trafisz na taką, która dostrzeże CIEBIE, a nie 'przyległości'. Polecam ten sposób.

Gość gość
Co jeszcze ma mieć odrzutowiec ? bo księżniczka chce sobie latać do Mediolanu :(

Gość slowianinniechrzescijanin
Motory dla twardzieli a samochody dla zniewiescialych tatusiow. Jazda motorem to frajda nawet w korku, a te spojrzenia samochodziarzy jak sie ich wymija hahahaa.

Gość gość
Przecież są autobusy, taxi, pociągi nie trzeba mieć samochodu żeby gdzieś dojechać

Gość gość
życzliwa trzydzisestka" popieram w 100%, choć sama mam dopiero mam 20 lat.

Gość gość
nie chodzi o materialistki i o wygodnictwo, nie wymagam żeby mnie woził gdziekolwiek po prostu facet bez auta to jest cipcia bez jaj :O tak już jest i tyle, ot tak po prostu, nie da sie tego wytłumaczyć.

Gość gość
kto w tych czasach nie ma samochodu i prawa jazdy?

Gość gość
życzliwa 30stka - ten twój znajomy to IDEAŁ (ale samochód powinien mieć) nawet jeśli by miał stać pod domem W razie wypadku czy coś, chociażby po to aby zawieść swoją kobietę do lekarza w środku nocy

Gość gość
to w takim razie baba bez zgrabnej d**y i cycków to nie baba, po prostu tak już jest

Gość gość
gość dziś nie chodzi o materialistki i o wygodnictwo, nie wymagam żeby mnie woził gdziekolwiek po prostu facet bez auta to jest cipcia bez jaj pechowiec.gif tak już jest i tyle, ot tak po prostu, nie da sie tego wytłumaczyć. xx Jeśli nie potrafisz czegoś wytłumaczyć, to tego nie powielaj. Nie chwaliłabym się raczej tak niską samoświadomością, kobieto...

Gość gość
Żałosne babska

Gość gość
do dziś , tylko uroda przemija w mgnieniu oka - nie tylko kobiety - TWOJA również (30+ jaja do kolan i te sprawy...) a zrobione prawko i samochód pozostanie i tu nie ma w ogóle co porównywać. żałosny jesteś z takim tokiem myślenia, a raczej jego brakiem. prawko, auto to inwestycja. zestarzejesz się tak czy siak, już pewnie jesteś nieatrakcyjny a w dodatku bez auta czyli totalne dno :O 🖐️

Gość gość
Dlatego baby nie chce mieć nie mam zamiaru zginąć w wypadku samochodowym

Gość gość
tak was boli prawda? potraficie wyzywać normalnie myślące kobiety które znają swoja wartość? ubliżać Weźcie się lepiej za prawo jady bo przegraliście życie. Prawda boli bo jesteście malutcy.

Gość gość
A laska bez błony dziewiczej to wyrób kobietopodobny

Gość gość
gość dziś Uroda nie obejmuje wyłącznie powierzchowności, ale i charakter, postawę, styl bycia, KOBIECOŚĆ, czego niestety kobietom brakuje w dzisiejszych czasach. Póki kobieta nie potrafi dać, nie potrafi sobą fascynować i intrygować, nie ma prawa wymagać od faceta.

Gość gość
miałem prawko zabrane na rok.... bez prawka jak bez ręki a zwłaszcza gdy samochód stoi ale lepiej nie ryzykować jeśli nie można, samochód teraz - za 1000pln nawet można kupić.