Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PiosenkiKamilka

Spadek libido... to dobrze czy źle?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu nie czuję popędu seksualnego do dziewcząt. Do chłopców też nie, więc nie jestem gejem. Wyczuwam, że zaczynam ewoluować w swojego kolegę z gimnazjum, który nigdy nie chodzi na randki. Nie interesują go dziewczyny, tylko piłka nożna i gry komputerowe. Tak już mam właściwie od miesiące odkąd mnie jedna dziewczyna oszukała. Od tego momentu postanowiłem że nie zbliżę się do żadnej dziewczyny do końca roku. Zacząłem grać w Minecrafta i TS4. Jednak bardzo miło wspominam związek z byłą partnerką i tak właściwie o tym tylko myślę. Mimo wszystko uważam, że świat bez kobiet jest nudny. Standardowo masturbuje się po obudzeniu się i przed snem. Najczęściej podnieca mnie palenie papierosów u dziewczyn, seksowna figura oraz wybuchowy charakter. Do tej pory nie czułem popędu seksualnego tylko wtedy kiedy byłem zmęczony, ale teraz nie czuje w ogóle. Jednak bardzo lubię powspominać moje 3 ostatnie dziewczyny. Nie wiem jak to wszystko jest możliwe. Czy to po prostu jest spowodowane tym, że oszukała mnie jedna dziewczyna? A jeszcze wcześniej inna dziewczyna która mi się podobała namieszała w moim życiu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować