Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie niechciana niepotrzebna.

Polecane posty

Gość gość

Tak bylo od zawze ludzie do mnie nie lgna jestem zamknieta w sobie malo pewna siebie skryta. Nigdy niemialam kolezanek przyjaciol znajomych normalnego faceta. Nigdzie nie chodzilam nigdzie niebylam zapraszana wolne chwile spedzam przed tv wpadlam w depresje a po rozwodzie rodzicow depresja sie nasilila i nie utrzymujemy kontaktu z zadna rodzina a z ojcem swoim nie mam juz kontaktu 14lat. Mam ciagle mysli samobojcze a matka powiedziala ze jak chce to to moge zrobic...

Gość gość
Jesetś już pewnie pełnoletnia czemu nie zaczniesz się leczyć, potem usamodzielnij i oderwij się od takiej matki

Gość gość
No lecze sie 14lat i bez znacznej poprawy zebym sie wyleczyla musialabym miec kochajaca osobe ktora by mnie bezgranicznie kochala no a gdzie ja mam mieszkac i z kim jak jestem calkowicie niezdolna do pracy i zyje z renty.

Gość gość
musisz pokochac siebie , zaakceptowac sie taka jaka jestes , zobaczyc w sobie boskie odbicie , niezwyczajnosc, wyjatkowosc , wrazliwosc bo taka wlasnie jestes . Teraz w to nie wierzysz myslisz ze jestes nikim bo oceniasz sie w kontekscie zycia swej rodziny , powielasz schematy zyciowe rodziny i porownujesz sie z innymi , ktorych uwazasz na lepszych . Klucz do naprawy siebie masz tylkoTy i jak bedziesz chciala siezmienic nikt ci nie przeszkodzi . Zadne leki , zadena druga osoba Pierwszy krok nalezy do Ciebie.Popatrz na siebie jak na dziecko , ktore jest nie kochane ale ciagle karcone , karane , wyzywane . Twoje cialo robi co moze by ci sluzyc , ale ty go nie sluchasz . Pokochaj tenpiekny pojazd ktory pozwala ci istniec na ziemi i w kazdej chwili ktorej doswiadczasz mozesz zmienic swoje zycie na to wymarzone. Zostaw rodzine taka jaka jest zacznijzyc swoim zyciem . Kiedy pokochasz siebie przyciagniesz innych ktorzy rowniez cie pokochaja. Wszystko sie zmieni. Trzymaj sie Piekna Bogini , patrz sercem nie umyslem . Patrz na innych i wspieraj ich , a staniesz sie silna i szczesliwa .

Gość gość
Najświętsza Maria ciebie bardzo chcę , bo ciebie kocha ..