Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna33 a

Wpływ molestowania seksualnego na dorosłość

Polecane posty

Gość Anna33 a

Witam wszystkich mój problem zaczął bardzo młodym wieku miałam jakieś 8 może 9 lat jako dziecko bardzo bałam się ojca tłuk mnie za wszystko co było możliwe matka nie reagowała i sama jak coś złego zrobiła zaraz zganiała na mnie żeby się wybronić piszę o tym bo nie miałam z jej strony żadnego wsparcia jednym słowem znęcała się psychicznie to że przychodziła na wywiadówki czy do szkoły żeby się dowiedzieć to było tylko po to żeby widzieli ale piszę to tylko dlatego że jej koleżanka miała syna który zaczął mnie szantażować że powie im że poszłam na pogrzeb taksówkarza co zabili nie tylko ja na nim byłam ale chodzi o to że zmusił mnie do tego sexu i za każdym razem mnie straszył że im powie a mnie nie wolno było iść samej tak daleko zaraz by mnie tłukł i on to wykorzystał a ja z tego strachu poddałam się i zrobiłam nie czułam żadnej przyjemności co najgorsza nie wiem jak to się stało wszedł jakby niby nic tak jak bym nie była już dziewicą a ja nigdy tego nie robiłam przecież ani sobie palcami dziś mam 33 lata minęło tyle czasu a ja nie byłam od tego czasu z kimś co mogłabym czerpać z życia przyjemności z sexu byłam w dwóch związkach krótkich niestety zerwałam z pierwszym bo wiedziałam że z czasem mi to zaproponuje a drugi kiedy nie chciałam dać powiedział mi że jestem c***a warta mija 12 lat jak jestem sama bo boję się związku tym bardziej sexu unikam bo wszystko mi się przypomina wiem że jestem spisana na straty i nikogo już nie poznam a nawet jeśli to mnie zostawi jeśli ktoś to przeczytał dziękuje i błagam mamy pilnujcie dzieci żeby ich to nie spotkało...