Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypisz pozytywne cechy swojej teściowej

Polecane posty

Gość gość

Moja mnie czasem denerwuje,wiadomo,ale staram się zawsze podchodzić do tego na "miękko". Jej pozytywne cechy: ma dużo cierpliwości do moich dzieci,lubi się z nimi bawić,wymyśla im fajne zabawy,uczy rymowanek,piosenek. Dobrze gotuje,zdrowo i smacznie. Jej zupy sa zawsze pyszne i robię niby wg jej przepisu,ale nigdy mi takie nie wychodzą. Zawsze o wszystkim pamięta, pyta o wyniki badań, wyniki kartkowki syna itp. Nigdy nas nie nachodzi bez zapowiedzi,mimo że mieszka blisko. Ogólnie jest dobrym człowiekiem, uczciwym i prostym.

Gość gość
poczucie humoru, dystans do siebie i do otoczenia, więcej mi nic do głowy nie przychodzi

Gość gość
Moja deklaruje chęć zajmowania sie dzieckiem i proponuje mi dach nad głowa, żebym mogła isc do pracy.

Gość gość
O... Wypisz, wymaluj jak moja. Ale nie zawsze było różowo. Nasz ślub (po wpadce

Gość gość
Ja mojej nie lubię ale przyznaję, że jest bardzo dobrą babcią. Kocha moją córkę, szanuje moje metody wychowawcze, chętnie spędza z wnusią czas.

Gość gość
do 14:00 a dlaczego jej nie lubisz? :)

Gość gość
Moja jest zaradna życiowo, bystra, dobrze gotuje. Bardzo bym ją lubiła, gdyby nie to, że często oczekuje od mojego męża załatwiania jej spraw i żeby ją woził, chociaż sama ma prawo jazdy i własny samochód.

Gość gość
Największym plusem mojej teściowej jest to że ona nie istnieje :D

Gość gość
Na luzie 50+.Ma w d***e opinie innych ludzi .Nie plotkuje ,wszelkie opowiadania,oceniania ucina trzema słowami cyt "uj mnie to obchodzi".Poczucie humoru zarąbiste (moja Mam nie ma wogóle poczucia humoru).Dzieciaki ją kochają ,babcia na narty ,na rolki ,basen . I na drinka z dorosłymi :).

Gość gość
Największy plus mojej tesciowej- daleko mieszka.

Gość gość
1. Jest dużo lepsza dla wnuków niż dzieci, okazuje im czułość i luz, nie wymaga od wnuków aby zwracały się do niej w trzeciej osobie, bo na swoje dzieci to byłby foch gdyby zastosowały drugą osobę l.poj. 2. Jest silna, bardzo dobrze sobie radzi, nie lamentuje jak ją boli i jak jej źle, zasuwa przy wszystkim. Harda z niej kobieta. 3. Potrafi pomóc kiedy byliśmy pod ścianą, ja początek.zagrożonej ciąży, do tego rotawirus, zdychałam a ona wzieła kilka dni wolnego w pracy żeby zająć się naszym małym synkiem kiedy mąż nie mogł już iść na następne zwolnienie. 4. Pyszne robi kotlety i surówki. A kobieta ma 72 lata.

Gość gość
Moja teściowa nie zyje. Nigdy nie zjem już tak dobrych pączków i bułek jagodzianek, jakie ona robiła. Była też dobrą babcią dla moich dzieci.

Gość gość
moja potrafi robic dobre ogórki. więcej zalet nie pamiętam :)

Gość gość
gość dziś Dobry jest chociaż jeden punkt zaczepienia:D

Gość gość
Moja tez na luzie lubie z nia drinkowac, jak moj maz cos odwala to zawsze jest po mojej stronie. Ogolnie fajna babka.

Gość Teppic   No1
Ugodowa, potrafi przyswajać informacje, lubi psy, nieźle gotuje, zna i respektuje granice, które wyznaczam.

Gość gość
Jedyny plus to że urodziła syna. mojego męża

Gość gość
Wspaniale gotowala, Dała mi swoją biżuterie

Gość gość
teściowa nie ma pozytywnych cech

Gość gość
Hhahahhaha weszłam aby napisać jakieś pozytywy mojej i... Myślę, myślę... NIC Myślę dalej... NIC :o No to czytam Wasze pozytywy myśląc, że moja ma podobne, ale wszystko na odwrót :p Serio hhahahhaha, ale toleruje ją, może być :p

Gość gość
Zawsze chętnie pomoże przy dzieciach mimo że często zawodzi, teraz jedna córka chora i teściowa chce mi pomoc, tylko że miała przyjechać a do tej pory jej nie ma.. w każdym razie, chętnie zostaje z moimi dziećmi jak tylko ma czas. I to chyba tyle, ogólnie jest miła ale mi się wydaje że tak naprawdę mnie nie lubi i to jest fałszywe, może się mylę, to tylko moje odczucia. Robi też dobrego grilla.

Gość gość
Ja nie umiem znaleźć plusów swojej. A temat warty uwagi, bo widzimy w sobie więcej zła niż dobra... Próbuję myśleć, ale naprawdę nie przychodzi mi nic do głowy:((((( Najlepiej się czuję, kiedy długo jej nie widzę, bo niestety jest toksyczną, zaborczą osobą. Aha, może robi dobre zupy. I to koniec zalet.

Gość gość
Moja świetnie gotuje, nowoczesna, miła, grzeczna. Jak było trzeba, pomagała, zawsze pamięta o imieninach, urodzinach, początki były trudne.

Gość gość
Moja tak dobrze potrafi manipulować ludzi żeby dostać to co chce. Bardzo dobrze tez potrafi szantażować.

Gość gość
Inteligentna, kulturalna, taktowna, z poczuciem humoru, kochajaca zwierzeta, nie przywiazujaca wagi do d**ereli typu pedantyczny porzadek, z dobrym gustem, oczytana, z wszechstronnymi zainteresowaniami, duża wiedzą, nie skąpa, dobrze gotujaca, nie dewotka, dyskretna. Kobieta z klasą. Wprawdzie nigdy nie zajmowala sie wnukami, ale kompletnie nie mam jej tego za zle, bo mialam calkowicie wolna reke w wychowywaniu.

Gość gość
Największą zaletą mojej teściowej jest to, że z nami nie mieszka ;) , chociaż najgorsza nie jest ;)

Gość gość
Noja ma na mnie totalnie wywalone i dla mbie paradoksalnie to jej największy plus bo sie nie wtrąca , nie nachodzi, nue wypytuje bie obgaduje, oczywiścue też nic mi w życiu nie pomogła ale ja nie chce jej pomocy bo nie chce jej nic zawdzieczac. Pasuje mi ten układ bo łatwo mi trajtowac ją jak powietrze bo i tak się n8e widujemy bo ona nie tęskni ani za mną ani za swoim synem ani za wnukami i vice versa

Gość gość
MADRA TEŚCIOWA ,potrafi olewać i chylić przed tak czoła. Nie tęskini za synem bo syn przesiąkł jak gąbka tobą,ale nic nie trwa wiecznie,nie ciesz się.Miłośc przychodzi i często odchodzi a mama zawsze ta sama.

Gość gość
To ze mieszka 1500km od nas i widzimy sie raz w roku :D

Gość gość
Jak to człowiek, ma dobre i złe cechy, jak my wszyscy. Dobrze, że jest, zawsze to rodzina, wspólne imprezy, spotkania, święta, spacery. Dzieci maja babcię, co im jest potrzebne.