Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu interesuja sie mna glownie tacy mezczyzni

Polecane posty

Gość gość

mam na mysli takich, ktorzy chcieliby mnie zdominowac, wydawac mi polecenia, zmieniac mnie, moj wyglad i zachowanie. Mam wrazenie, ze pociaga ich to, ze jestem cicha, spokojna, wole nieraz ulec niz sie wyklocac. Chcialabym kogos, kto traktuje mnie inaczej.. bo jesli tylko takich przyciagam to wole byc calkiem sama.

Gość gość
To znajdź sobie uległego.

Gość gość
Łatwy łup jesteś :):)

Gość gość
zaraz ulegly... dobrze by bylo, jakbym byla wystarczajaca. Po prostu.

Gość gość
Ja mam na odwrót. Marzę o znalezieniu gościa, który właśnie by mnie ukształtował, a zawsze zwracam uwagę ludzi dających ogromna autonomię :o Zamień się.

Gość gość
konczy sie to tak, ze odrzucam takich mezczyzn, oni nie wiedza dlaczego, wkurzaja sie na mnie ze mam wielkie wymagania itp., ze oni by odmienili mnie i moje zycie, same korzysci, czemu nie chce.

Gość gość
stabilizacja stabilizacja, ale nie chce zeby ktos mnie zamknal w domu a moja rola byloby to, zebym lezala, pachniala i ladnie wygladala.

Gość gość
Potrzebujesz wolności jak ja w związku. Jak się dobrze układa to wolność jest a jak nie to dzieje się to o czym piszesz.

Gość gość
Dlatego stawiam siebie ponad wszystko

Gość gość
Wyczuwają to, że jesteś uległa i dlatego takich przyciągasz. Musisz trochę zmienić nastawienie, i przestaną tacy do ciebie podbijać.

Gość gość
marze o takim mezczyznie, ktory by mnie wspieral w osiaganiu moich celow, niekoniecznie dotyczacych jego potrzeb .. ;) dla ktorego bylabym oddzielna jednostka, z moja wlasna osobowoscia, marzeniami, wolna, ale przy nim, ktora jest interesujaca przez to, ze jest soba, a nie ze wzgledu na rzeczy, ktore moze dla niego zrobic albo czego jest sobie w stanie dla niego odmowic.