Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nauczyc dziecko samodzielnosci!To juz 3 klasa

Polecane posty

Gość gość

Juz nie mam sil:-( osiol z niego taki ze ja juz wymiekam. Moja 4ro latka jest bardziej ogarnieta. Wstaje rowno z budzikiem,idzie siusiu,od razu zdejmuje pizame i ubiera sie,wieczorem szykuje sobie ubranka,pakuje pkecaczej(chusteczki,woda itp). A ten moj 10cio letni (za pol roku) baranek ma nastawiony budzik w telefonie i nakrecam zegarek i co on robi? Godzine przeciaga sie,o jedzeniu nie ma mowy,bo idzie myc zęby,kolejne pol godziny. On nieraz wstaje o 5 i do 7 nie uszykuje sie. Od rana są tylko krzyki,awantury:-( pomozcie. Maz mowi ze trzeba pasek w koncu powiesic na widoku:-( juz nie dsje rady. I tak jest ze wszystkim. Tak samo z odrabianiem lekcji. Cale po poludnie. A co bedzie w 4 klasie? Doradzcie mi.

"pkecaczej" Co to jest:P?A ten koleś pewnie ma jakiegoś alzheimera czy autyzm od szpilowania:P.Pewnie u was cała rodzina to kalecy:P.

Podaj lepiej dokładnie kiedy się urodził i gdzie:P.Może coś sprawdzę czy horoskop patologiczny:D.Tylko nie zapomnij o sekundzie urodzenia:D.

Gość gość
O matko. Rzeczywiscie. Plecaczek mialo byc a dokladniej plecak. I spadaj

Gość gość
autorko mozeby przybic sobie piatke.Wejdz na moj temat co moja corka dzis zrobila na ulicy.

Ja ci dam spadaj:P.Mój but z lewej nogi nie jest taki głupi :D.Lekceważysz największy kafeteryjny autorytet:P.A PODOBNO IGNORANCJA TO SIŁA:P.

Gość gość
Czytalam i jakos wierzyc mi sie w to nie chce. Od razu pomyslalam ze to prowokacja. Moj syn choc osiolek to wstydu mi nigdy nie zrobil. Wrecz przeciwnie. Kazdy mowi ze to najgrzeczniejszy chlopiec ,stare babcie w mojej wiosce mowia:najgrzeczniejszy wnusio we wsi :D

Gość gość
Jeła Czarny jak możesz?! 😭 żeby nawet po dziale "ciąża poród i macierzyństwo" się włóczyć, no załamka :(

Gość gość
Czarny tylko nie łam mi serca i nie mów, że na erotyczny też wchodzisz :P

Gość gość
Mam taki sam egzemplarz w domu. Też 10 lat. Łącze się w bolu