Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wg was zarobki 10 tysiecy miesiecznie są okey na dzisiejsze czasy?

Polecane posty

Gość gość

moj maz zarabia tyle netto czyli na reke ja zarabiam tylko 2,6 tysiaca netto. czy wg was mozna za to fajnie zyc w wiekszym miescie takim jak krakow czy wroclaw?

Gość gość
Mieszkamy w Krakowie. Razem z mężem mamy 15-16 tys miesiecznie i zyjemy na dobrym poziomie wg mnie.

Gość gość
Autorko, ty sobie kpisz?

Gość gość
nie kpie sobie ..pytam normalnie bo wiekszosc znajomych meza zarabia wiecej i smieja sie z niego ,że jezdzi autem ktore ma juz 10 lat zamiast zmienic itd.i przesmiewczo pytaja czy zakupy robimy w biedronce..

Gość gość
Ja wyzej napisalam ile zarabiamy tazem z mezem. Robie czesto zakupy w biedrze, jest sie z czego smiac? Ja tam zbytnio nie zwracam na to uwagi.

Gość gość
My mamy razem 4,500 zł i zyje nam sie bardzo dobrze. Mamy jedno dziecko (7 l ) i żadnych kredytów . Tylko ze ja mieszkam w średnim mieście .

Gość gość
10tysięcy, to chyba we śnie. Jebnij się w łeb kobieto trollu.

Gość gość
jest programista wiec tyle zarabia co dziwnego w tym?

Gość gość
Moj jest ordynatorem w szpitalu, ja tez tam pracuje wiec kasa jest.

Gość gość
dziwnego nie tyle ze tyle zarabia, ale ze nie rozumiesz ze to naprawde duzo - w porownaniu do spoleczenstwa na tel innych programsitow, moze zarabia malo - nie wiem

10tysięcy, to chyba we śnie. J**nij się w łeb kobieto trollu. ' x to jest reakcja komuchów polaczków na normalną pensję dla specjalisty w jakiejś dziedzinie, który się szanuje i nie bierze byle czego XD nic dziwnego, że to to głosuje na pis i po

Gość gość
A kto ci broni zarabiac wiecej? czemu zawsze kobiety zarabiaja takie grosze? :/

Gość gość
Smieszne ze spoleczenstwo nie wierzy ze w Polsce niektorzy specjalisci zarabiaja powyzej 10 tys zl.

A kto ci broni zarabiac wiecej? czemu zawsze kobiety zarabiaja takie grosze? :/ x on ją pewnie bije i jej zabiera, to typowe zachowanie mężczyzny, a niemożliwe, żeby kobieta zarabiła mniej :D

Gość gość
Programisci dobrej klasy maja tyle, moja maz pracuje w takiej wlasnie firmie, graficy b.dobrej klasy maja tyle. Moj brat ma tyle - jest szefem informatykow w duzej firmie. A z drugiej strony sa zarobki po 1500-2000 tys i stad sie.bierze ta srednia krajowa. Tyle, ze najwiecej ludzi zarabia wlasnie te marne grosze. A powinno byc na odwrot

Gość gość
nie kpie sobie ..pytam normalnie bo wiekszosc znajomych meza zarabia wiecej i smieja sie z niego ,że jezdzi autem ktore ma juz 10 lat zamiast zmienic x ona sie pewnie pomyliła o jedno zero, i jej maz oraz ci znajomi pracuja w zakładzie dla uposledzonych umysłowo.. innego logicznego tłumaczenia nie ma.

Gość gośćmajja xms
10 tys dla programisty to jest tak średnio, szału nie ma. Ja znam takich co na rękę mają 17-18 tys, ale to w stolicy. no ale ty też mogłabys sie wziać za jakąś lepszą robotę bo zarabiasz grosze, czym sie zajmujesz że zarabiasz takie ochłapy?

Gość gość
Doprawdy! Biedulko, przecież ty żyjesz poniżej stanu bezdomnego. Nie stać cię na maybacha do podarowania.