Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zagubiony introwertyk

Jestem nękany przez rodzinę.

Polecane posty

Gość Zagubiony introwertyk

Cześć, Mam w domu taką sytuację, że jestem nękany - głównie przez mojego przygłupiego brata i przez moją matkę. On poniża mnie przy każdej okazji robiąc przy tym z siebie Boga. Dla niego wszyscy wokół to debile a on sam jest geniuszem. Śmieć. Z kolei moja matka olewa tę sytuację i w dodatku ograbia mnie z wypłaty (zarabiam 1900 a oddaję 1100 na utrzymanie + płacę za internet). Mój przygłupi brat nic nie płaci i jeszcze wychciewa od matki kasę, bo "on swoją oszczędza".On pracuje dorywczo przez agencję pracy i ma +/- 1000 zł miesięcznie na rękę. I w rzeczywistości nic nie oszczędza bo zwyczajnie nie umie oszczędzać. Jak już nie ma na co wydawać, to imprezuje. Poronione to jest. Oddaję ponad pół swojego dochodu, on nic i jeszcze wyłudza, a w domu jeszcze się nasłucham wyzwisk pod swoim adresem. Niestety moja własna rodzina mnie nęka.Co wy byście zrobili na moim miejscu? Nie chodzi mi o kasę, ale głównie o brata który wyzywa mnie przy każdej okazji a nawet bez okazji.Ja trenuję boks i boję się że w końcu powie za dużo i coś mu zrobię (zawsze cechowało mnie opanowanie i niechęć do przemocy, zresztą jestem introwertykiem, i to właśnie wykorzystuje moja rodzina). Marzy mi się jedynie święty spokój. Przez ludzi z zewnątrz jestem szanowany i lubiany (w pracy, w gronie kolegów ze szkół które kończyłem), a w rodzinie nie, przy czym w domu spędzam 12-13 h na dobę. Niszczy mnie to już od środka :(.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować