Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie chodzić by poznać faceta

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata i nigdy w życiu nie miałam chłopaka. dla niektórych facetów jest to dziwne i gdy i tym słyszą myślą że kłamię i urywają kontakt... dla mnie tez jest to dziwne... jak chodziłam do gimnazjum, to zawsze myślałam ze w tym wieku będę już dawno po ślubie, i będę mieć chociaż jedno dziecko... a tu nawet nikogo na horyzoncie nie ma... krew mnie juz zalewa jak widzę te wszystkie 13 latki obściskujące się z facetami, czuję się wtedy jakbym miała 34 lata a nie 24.. tez bym tak chciała, a ja nawet nigdy w zyciu się nie całowałam, że o seksie nie wspomnę... ja już jestem w takiej desperacji że jestem gotowa być z każdym który mnie tylko zechce, nie ważne czy przystojny czy nie.. nigdy w życiu żaden facet się o mnie nie starał.. zawsze to koleżanki były ładniejsze. i tak doszło do tego że nie mam znajomych, siedze całymi dniami jak nie w pracy to w domu, nigdzie nie wychodzę i siedze na portalach randkowych, założyłam sobie konta na 3 portalach, że może a nóż na którymś... już po nocach zaczełam płakać z tego powodu... ciągle tylko słucham jak koleżanki mówią 'mój mąż to czy tamto' a ja nawet nie mogę powiedzieć mój byly... ostatnio zaczęłam zmyslać przed nimi ze mam chłopaka i coś tam o nim zmyslam bo mi już głupio jest ze zawsze sama jestem nikt mnie nie chce... chciałabym wyjść gdzieś z domu i na żywo kogoś poznać gdzieś ale nie wiem gdzie... do klubu nie pójde bo mnie to nie kręci, do pubu z kręglami przecież sama też nie pójde bo będę wyglądać jak desperatka... nie wiem już co mam robić i gdzie wychodzić.. im bliżej mi do 30 tym bardziej odczuwam samotność, inna sprawa że jakbym chociaż raz była w związku, wiedziałabym jak to jest i może byłabym spokojniejsza, a w takim przypadku gdy nawet nie wiem jak to jest ja jestem w coraz większej desperacji.. nie wiem może nieświadomie odstraszam facetów, już na początku wspominając o związku, o małżeństwie i dzieciach?

Gość bycekcycek
"już na początku wspominając o związku, o małżeństwie i dzieciach?" To chcesz kogos poznac albo odrazu sie wyzenic i dzieciakow narodzic ?

Gość gość
najlepiej do kościoła. Organizują pielgrzymki, całe mnóstwo spotkań i imprez dla singli, którzy mają parcie na założenie rodziny, posiadanie dzieci. Raczej nie spotkasz tam osób, których celem życia jest imprezowanie, picie aż wątroba wyskoczy, tylko spokojnych, konkretnych ewentualnych kandydatów na męża, może spróbuj?

Gość gość
To już było - kopiuj wklej

Gość gość
Na portalach randkowych piszą łowcy przygód i łatwych, naiwnych lasek ☺

Gość gość
Tak ogólnie to temat nudny, aż się mierznie czytać i nie chce się wierzyć, że takie ofiary losu nie potrafią nikogo poderwać, beka ☺

Gość gość
NIE GDZIE JENO JAK NA PALCACH NA PALUSZKACH

Kwestia jeszcze tego, żeby poznać fajnego faceta a nie jakiegoś zboczeńca.

Gość gość
Też bym się chciała dowiedzieć, może w centrach wolontariatu?

Gość prawi 124
na portalu randkowym