Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak widzę jak żyje mój brat cioteczny z żoną to zazdroszczę nie kasy a mądrości

Polecane posty

Gość gość

No dobrali się wspaniale, mają o czym rozmawiać ciągle, bo są piekielnie inteligentni, przy nich z mężem czuję się jak idiotka, my nie mamy takich zainteresowań, oni chodzą do teatru, na tańce, podróżują po świecie, oboje są lekarzami ( kardiolog on i ginekolog ona) mają wielki dom, auta po 300 000 . Ich rozmowy aż miło się słucha, a jak odezwę się ja przy nich czy moi znajomi to widać na oko różnice poziomów... Przykro mi, mój mąż potrafi gadać tylko o seksie i imprezach... To jest dobre ale na krótko

Gość gość
Do tego on uroczy brunet i ona też taka piękna brunetka, ale nie tapeciara, a naturalna piękność

Gość gość
Też tak macie przy niektórych ludziach?

Gość gość
To bardzo interesujące że dziś lekarze którzy są rozrywani i pracy mają więcej niż godzin w dobie jeżdzą sobie po świecie i mają jeszcze czas na teatr i tańce. Ciekawe co w tym czasie robią ich pacjenci? Pewnie zdychają jak psy pod płotem z braku pomocy lekarskiej. Hipokrates by się powiesił ze wstydu że ma takich uczniów.

Gość gość
Dodajmy jeszcze ze te wycieczki opłacane przez producentów leków wciskanych na coś co można wyleczyć naturalnie.

Gość gość
Ja o czym innym, a tu hejt