Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cholery pisowskie na 500 plus dla młodych to mają

Polecane posty

Gość gość
biorę 500 plus na drugie dziecko ale i tak uważam że to najgorszy program jaki rząd wymyślił. Rodzi tylko kombinatorstwo. I naprawdę ucieszę się jak się skonczy. I PIS na mój głos nie może liczyć. Zagłosuję na partie, która obieca że zakończy ten program.

Gość gość
Bo zamiast promocji bezrobocia wystarczyło za tą kasę zadbać o miejsca w przedszkolach,żłobkach czy kosztach ew opiekunki,darmowych książkach. Gdyby przedszkola były dostępne i darmowe to pomóc trafiała by tam gdzie trzeba. A starszej pani jak najbardziej żal lecz zadajmy pytanie ile lat pracowała i jakie składki były odprowadzane że emerytura to 1200zł?? Skąd się wziął komornik na jej emeryturze???

Gość gość
p********e się zazdrosne kurfy :-p pis i bez waszych zasranych głosów ma super wyniki w sondażach tak że ból d**y nie potrzebny :-) bo i tak wygrają a was niech ta zazdrość i żre :-p

Gość gość
do gość dziś -teraz 1200 zł emerytury to już luksus, na taką emeryturę pracuje się kupę lat, mnie ZUS po 38 latach pracy wyliczył 1400 zł brutto, także do najniższej emerytury obecnie 1 tys. rząd musiałby mi dopłacić po 38 latach pracy, ponieważ obecnie czym więcej się pracuje tym dostaje się mniejszą emeryturę bo cholerom pisowskim brakuje na 500+ i zapieprzają pieniądze ludziom pracy. Kiedyś dostawało się 100+% ostatniego wynagrodzenia, obecnie płaca 56 % ostatniego wynagrodzenia bo trzeba na 500+. Także brawo 500+, leżcie, pieprzcie się i rozmnażajcie a starzy za swoją pracę będą umierać z głodu

Gość gość
ja też mam nadzieję ze ten program skonczy się wraz z durnym PIsem