Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego faceci szukają w klubach ?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w klubie na poziomie poznałam faceta przystojny i fajnie się tańczylo.. po czasie pocałowal mnie oboje oczywiście wypilismy. Moja koleżanka mega pijana chciała jechać do domu ja nie chciałam.. ona to daj numer i się odezwie moja koleżanka on wziął tel i podawał ten nr długo ja w tym czasie odwróciła się i już był inny pogadalam z nim tanczylam chwilę koło niego i poszłam do domu. Teraz mam numer i nie wiem co robić.. nigdy nie miałam takich sytuacji i się tak nie zachowuje ale jakoś od rana myślę o tym pierwszym mieszka ode mnie z 4 km ja jestem sama.. może ciekawa znajomość by z tego była hmm

Gość gość
Zabawy a kobiety inaczej?

Gość gość
Zadzwon, co stracisz? Faceci w klubach szukaja kobiet do lozka, ale ten moze byc inny. Najwyzej sie rozczarujesz. Kto nie popelnia bledow niczego sie nie nauczy!

Gość gość
Ja poznalam w klubie i bylismy razem 2 lata. Ale wyjechalam za granice.

Gość gość
Czy każdy facet musi od razu czegoś szukać? Może poszedł się naj***c?

Gość gość
To mówisz, że w tym Twoim ''klubie na poziomie'' znajdują się faceci, którzy obcałowują nieznajome kobiety, tak? :D Chyba mamy całkiem odmienne definicje ''poziomu'' ;) Łap tego gościa, będziecie do siebie pasować - Ty się liżesz z obcymi, i on też na pewno nie ma problemu z bliskością z innymi kobietami.

Gość gość
Jestem singlem lat 30 i do klubow zacząłem chodzić dopiero w tym roku. Bylem cztery razy. Jako że nie szukam partnerki, to przychodzę do klubu potańczyć będąc lekko pijanym. Norbert