Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból po poronieniu...

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Proszę o radę bo już sama nie wiem jak sobie poradzić. Staralam się z mężem o dziecko prawie 2,5 roku z pomocą medyczną. Udało się początkiem roku ale nasza radość trwała tylko 7 tygodni... dziś mija miesiąc od tamtego cholernego dnia a ja nadal nie mogę się pozbierać. Po poronieniu miałam myśli samobójcze, moje życie stracilo sens, chciałam umrzeć razem z tym malutkim dzidziusiem. Za tydzień kończy mi się l4 od ginekologa ale ja jeszcze nie mam siły wracac do pracy. Widok kobiety w ciąży wywołuje u mnie płacz, nie potrafie rozmawiać z ludźmi, uśmiechać się ( pracuje w branży handlowo uslugowej) a w środku być wrakiem człowieka. W pracy nikt jeszcze nie wie ze poronilam prócz szefa... nie dam rady jeszcze rozmawiać o tym ze stracilam swoje ukochane dziecko... Maz namawia mnie na wizytę u psychiatry , uważa że powinnam porozmawiać z kimś kto "fachowo " nastawi mnie znowu do życia jednak ja mam obawy przed taka wizyta. Nigdy nie korzystałam z usług takiego lekarza i nie wiem czego się spodziewać. Myslicie ze mogłabym go poprosić jeszcze o przedłużenie l4 ? Jak dziewczyny radzilyscie sobie w takiej sytuacji?

Gość gość
Współczuję

Gość gość
Poszlabym do psychiatry.lekarz jak lekarz. Nie zaszkodzi a może pomóc

Gość gość
Współczuję Ci autorko z całego serca trzeba być dobrej myśli że kiedyś się uda.

Gość gość
Też podobnie przechodziłam... Z czasem będzie lepiej...