Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie podejście mojego męża do życia.

Polecane posty

Gość gość

Kompletnie niczym się nie przejmuje. Chodzi do pracy na 8 godzin, wydaje mi się, że kompletnie bezstresowo. Zarabia dobrze na polskie warunki, w dobrych miesiącach do 8 tys. Ale cały czas wydaje się beztroski. Postawiliśmy dom - on tylko wybrał projekt i zajął się budową (jest po budownictwie), ale ja musiałam zająć się wykończeniówką. Dwa razy w tygodniu chodzi na piłkę z kolegami. Nie przejmuje się uroczystościami jak urodziny czy komunie dzieci. Jako na ojca nie mogę narzekać - chodzi z synami na basen, odwozi i odbiera ze szkoły, a nawet robi z nimi lekcje. Ale nie mogę wytrzymać tej beztroski życia. Spotkała kogoś podobna sytuacja?

Gość gość
Ale dokladnie o co ci chodzi? Pracuje, zarabia niezle, wzial na siebie budowe domu i ma dobry kontakt z dziecmi oraz poswieca im czas. Ma chodzic ponury i zestresowany i tracic czas na dretwe rodzinne nasiadowy, w imie zle pojetej 'tradycji'? Fajny facet z niego, ma glowe na karku, szkoda, ze mial pecha ciebie poslubic.

Gość gość
Nie przejmuje się uroczystościam jak urodziny czy komunie dzieci. Jako na ojca nie mogę narzekać. Dobre Długo się tak nie ubawilam

Gość gość
A dlaczego konkretnie narzekasz, jest w porzadku i o co chodzi.

Gość gość
Babie nie dogodzisz! Znajdź se bezrobotnego pijaka!

Gość gość
Tez nie rozumiem o co tej babie chodzi. Chyba głupie prowo, zeby dowalic kobietom, Które naprawdę maja mężów z d**y:O

Gość gość
Chodzi do pracy bezstresowo?;O czyli jak? Jesli pracuje w zawodzie, to pracuje ma akurat odpowiedzialna i raczej stresująca wlasnie.