Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie dotyczące szansy zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj mam owulację i planuję uwieść i bardzo intensywnie kochać się z chłopakiem. Moje pytanie wynika stąd, ze przez ostatnie 5 lat regularnie bralam tabletki, no i nie wiem czy to nie wpłynie teraz na moją płodność. Dodam ze mam 27 lat i raczej z plodnoscia nie powinnam miec problemu, ale chce wiedzieć jak to u was bylo z zajściem w ciążę po bezpośrednim odstawieniu, czy udalo się za pierwszym razem czy nie, bo ja dosłownie w tym miesiącu odstawiłam na koniec cyklu, przez ten czas nie kochałam sie z chłopakiem, bo specjalnie czekałam na owulacje.

Gość gość
Szanse są ale nie wiadomo czy organizm wrócił już do normy po tak długiej antykoncepcji. Nikt ci nie powie jak jest u ciebie. A co ci lekarz powiedział?

Gość gość
Woooww, ja jak odstawilam tabletki to przez prawie rok nie wiedzialam kiedy mam owulacje, bo moj organizm tak szalał i wracał do normalnej pracy, caly cykl byl bardzo rozregulowany.

Gość gość
Chłopak wie ze odstawilas pigułki?

Gość gość
Skąd wiesz, że akurat teraz jest owulacja? To bzdura totalna. Nie wiesz czy owulacja w ogóle już powróciła i nie wiesz ile czasu będzie trwał cykl po odstawieniu. Prawdopodobnie będzie dłuższy niż 28-30 dni.

Gość gość
12:59 Tak wie, niby dlaczego miałby nie wiedzieć ?

Gość gość
13:05 Czyli uważasz ze nie powinnam go dzisiaj uwodzić ? Zwykle cykl miałam regularny.